nstar posted by:
mas rad hudbu a pocuvas ju? Tak ju urcite nepocuvas na ziadnom domacom kine a uz vobec nie z tesca...Mas rad auta a jazdis, tak urcite nie korejcom... Ja urcite nemam dislovy golf ale respektujem to auto a povazujem za legendu, milujem dislove motory ale nemam rad komon rejly - klasiky rotacky su podla mna mnaaaam. Mam rad atmosfery benzin a hlavne od objemu 2 litre vyssie.
Ale vec je ta, ze pre uplne toho najjednoduchsieho konzumenta su urcene prave tie nakupy z teska a koreji. Nejde tu o zna...
Dobře, musím uznat, že tohle má hlavu a patu, nicméně ovcí bude vždycky nejvíc a vždycky nejvíc se prodá těch nejlacinějších verzí. Nemám domácí kino, je to zbytečně moc krámů. Mám celkem výkonný mikrosystém, který umí přehrávat i CD i DVD i kazety i MP3 a obyčejné relativně malé LCD kvůli místu. Pravdou je, že výrobcem je poměrně známá japonská firma, ale také je pravda, že v době, kdy jsem to kupoval, tak byly na intrernetu pouze 4 výrobky tohoto druhu a tento byl parametrově nejlepší. Ale to nechme.
Tady se ukazuje, že jednoznačně platí s jídlem roste chuť. Proč by si lidi nedopřáli to, na co finančně dosáhnou. Že to nefunguje na 100%, nevadí, vždyť jsme za to dali málo peněz, tak nemůžem čekat zázraky. Posuň to o level výš. Proč by měla nějaká lopata ve Fordu mít vyhřívané sedačky nebo sklo, když tuto prestižní výbavu měly kdysi dávno poze limuzíny třeba od BMW nebo Mercedesu. Vadí Ti snad, že si do Golfa můžeš pořídit výbavu, která před několika lety byla pouze např. BMW za 2x vyšší cenu. Nemusela náhodou i ta držší automobilka s cenou dolů? A kdo z toho má největší užitek? Jednoznačně zákazník, protože před x lety za 150 tisíc nové auto nebylo a nejlevnější začínaly na 300. Dnes už na 300 začíná nižší střední třída a za 1/2 mio už je střední. Vadí Ti, že si za nižší cenu můžeš dopřát v podstatě lepší auto? Já si za 140 tisíc koupil v roce 2003 ojetou Vectru A. Všechno na ruku a manuální klima byla něco extra v té době. Teď jsem ji vyměnil za stejnou cenu za Mondeo. Vše v elektrice auto klima, V6 motor, vyhřívání, asistenti, xenony. Kdo na tom získal, že ceny jsou dolů? A to nemluvím, že počet platů na Vectru byl vyšší, než na Mondeo.