0
back

diskuze k tématu: Jaký je váš názor na nové stránky Tipcars

category of topic classification: diskuze o tipcars
Pedrouš
number of posts2
date of registration20.01.2021
Tuesday 08.10.2024 02:18, Jaký je váš názor na nové stránky Tipcars
Dobrý den, zajímal by mne názor ostatních uživatelů na nové provedení stránek.
Za mne je aktuální verze nepovedená. Starší verze byla jednodušší a přehlednější a jistě se v ní každý za ta léta již dobře orientoval. Tato varianta je v první řadě ochuzena o některé možnosti vyhledávání (nebo jsou dobře skryty), řazení dle zadaných preferencí nefunguje a i zobrazení výsledků je za mne méně přehledné. Osobně jsem dosti omezil hledání na Tipcars a začal používat jiné stránky. Konkurence bohužel v provedení také nedosahuje kvalit původních Tipcars, ale současně provedení bohužel překonává.
respond
mercury6
number of posts1
date of registration08.10.2024
Tuesday 08.10.2024 10:01, RE: Jaký je váš názor na nové stránky Tipcars
citation:
reakce na: Pedrouš, 08.10.2024 02:18 (Dobrý den, zajímal by mne názo ...)

Vošklivý, neintuitivní, pořád hledám - zpět do výpisu - místo abych dal back, protože back mě vyplivne na začátek. Pocitově bych to přirovnal jako kdybyste měl žít v tovární hale nic osobního. Taky už hledám jinde a tipcars bejval první
respond
malinktm
number of posts1
date of registration19.12.2019
Tuesday 08.10.2024 11:05, RE: Jaký je váš názor na nové stránky Tipcars
citation:
reakce na: Pedrouš, 08.10.2024 02:18 (Dobrý den, zajímal by mne názo ...)

Jo je to bída, hlavně se nedá uložit auto na parkoviště, nebo aspoň nevím jak. Taky už tu nebudu chodit tak často a raději půjdu na Sauto. Posílal jsem dotaz emailem ale žádná odpověď
respond
Zamb
number of posts2
date of registration12.02.2017
Tuesday 08.10.2024 17:02, Nové stránky
Tragédie. Neintuitivní. Když se trefíte do okamžiku kdy vyjíždí reklama (není zcela zobrazena na stránce) a zrovna klikáte na displej celá stránka zamrzne. Pak se musí stránka vyhledávače smazat a načíst adresu Tipcars znovu. Vyskakování reklam, které zakrývají cca třetinu displeje na mob. telefonu po cca 10 vteřinách je opravdu nevhodně časté.
respond
vrsasi
number of posts2
date of registration10.10.2017
Wednesday 09.10.2024 10:53, posun zpět
Nechápu, že zahodili úplně vše a to včetně barev. Souhlasím s tím, že aktuálně je to méně přehledné a hůře se zde hledají vozy. Často se mi do výsledku hledání dostanou vozy, které nesplňují parametry. Na výsledku hledání nejsou základní informace jako nájezd či rok výroby. Zmizela možnost parkování a i mail s hlídáním je nepřehledný. Tohle vypadá jako první verze webu. To si podle mě nemůže dovolit web, který tu funguje už tak dlouho, aby dodal produkt, který je tak nedokonalý oproti "starší verzi"
respond
koskarlos
number of posts2
date of registration10.02.2024
Wednesday 09.10.2024 13:23, RE: Jaký je váš názor na nové stránky Tipcars
Je to příšerné, hnusný design, mnoho bílého místa, špatné řazení, nezobrazování prodejce, málo aut na stránce.
Nejvíc mě vadí ten panel kde je nastavený filtr co tam je vyblitý nahoře. Dále okolo jednotlivých inzerátů je spousta místa, člověk aby se uscroloval. Některá auta mají a jiná nemají popisky, některá mají dokonce náhledy fotek, je v tom neskutečný bordel. V tom aby se prase vyznalo.
Rámečky, kulaté rožky, jeden nápis a okolo 1cm okraj, je to jako omalovánky pro malé děti. Při scrolování se to hýbe okánka uskakujou... strašný.

Tohle býval nejlepší inzertní server na auta, tenhle "dizajn" to degraduje na jeden z nejhorších.
Podívejte se na sauto jak má vypadat inzertní server na auta. Vlevo možnost adhoc naklikat, upravit filtr, okýnky s auty jednotná, každá informace má své místo. atd.
respond
MirekTV
number of posts1
date of registration09.10.2024
Wednesday 09.10.2024 20:27, tohle se fakt nepovedlo
Dobrý den, nezlobte se, ale stránky asi navrhoval někdo, kdo je nepoužívá.
Abych tu půl hodiny hledal kolonku AUTOMAT, 4x4, to mě fakt nebaví.
Tohle bych očekával, že bude zřetelně po ruce a viditelné.
Pak si už hledající může brouzdat ve výbavě a ladit detaily.
Ale očekával bych základní a rychle zadaní. Značka, model, rok, cena, kilometry, řazení, pohon, výkon.

respond
VW
number of posts15
date of registration14.02.2017
Wednesday 09.10.2024 21:51, Vwjetta
No velké zklamání,myslel sem si,že je to nějaký omyl.Leta byl tipcars ikona,tohle se ale nepovedlo.Nechce se me v tom ani hledat.
respond
drache77
number of posts1
date of registration14.02.2023
Thursday 10.10.2024 08:23, nepovedené stránky
Chybí filtr -soukromé inzeráty ! Nehledám auto z bazaru !
respond
rklubor
number of posts6
date of registration10.10.2024
Thursday 10.10.2024 09:05, Jaký je váš názor na nové stránky Tipcars
Naprosto nepřehledná a zbytečně přeplněná možnostmi varianty formulářů pro vyhledání výbav. Ten kdo tohle zplodil neměl nikdy potřebu být obyčejným "hledačem auta v inzerátech".
respond
danet - redakce TipCars
number of posts562
date of registration16.11.2012
Thursday 10.10.2024 09:44, nový TipCars
Dobrý den, díky všem za zpětnou vazbu. Určitě by nás potěšila i pozitivnější reakce, ale v tuto chvíli je i kritika na místě. Některé funkce, na které jste byli zvyklí jako je "oblíbené hledání", "parkoviště" nebo filtr "soukromý vs profi prodejce" by se měly na webu časem objevit.

Co se týče popisků a vzhledu jednotlivých inzerátů - jsme rádi, že na novém TipCarsu již mají všechny inzeráty ve výpisu inzerce náhledovou fotku. To, že některý inzerát ve výpisu inzerce obsahuje více informací (nebo dokonce více fotek) než jiný je v pořádku, v tuto chvíli na webu rozlišujeme 3 druhy inzerátů, které jsou cenově odstupňované.

Věříme, že nový design webu bude do budoucna ku prospěchu a že si vše časem "sedne". Pokud na webu zjistíte nějaké další závažné nedostatky, chybějící funkce, nefunkčnost, prosím posílejte své podněty na novytipcars@tipcars.com

Děkujeme za vaši věrnost i trpělivost! Hezký den všem.
respond
Zdeny60
number of posts1247
date of registration08.09.2009
Thursday 10.10.2024 11:36, Co na to říct?
Chce se mi zvracet, toliko slovo klasika.
respond
Mliska
number of posts3
date of registration06.06.2021
Thursday 10.10.2024 15:06, RE: nový TipCars
Preci jste nemohli ocekavat kladnou odezvu, kdyz je ted web mene prehledny, ochuzeny o spoustu drive pouzivanych funkci jako je parkoviste atd. Nenasel jsem ani jak hledat auta s odpoctem DPH, auta 4x4 jsem po dlouhe dobe dokazal vyfiltrovat.
Zarazi mne, ze spustite web, ktery ma tolik nedostatku.
respond
rklubor
number of posts6
date of registration10.10.2024
Thursday 10.10.2024 16:08, RE: RE: nový TipCars
citation:
reakce na: Mliska, 10.10.2024 15:06 (Preci jste nemohli ocekavat kl ...)

Mám pocit, že si vzali přesný příklad "Bartoš a Digitalizace stavebního řízení"
respond
Petr71
number of posts2
date of registration01.10.2024
Thursday 10.10.2024 19:27, novinky
DD, poradíte mi, kde najdu novinky za např. 1-5 dní, jako dřív?
Souhlasím s výše uvedenými příspěvky, nepřehledné.
Rád bych osobně viděl graf sledovanosti webu po aktualizaci
Tuším, že tohle si jen tak nesedne. Stará verze byla přehledná, rychlá a intuitivní.
Škoda..
respond
znalci
number of posts1
date of registration02.09.2018
Thursday 10.10.2024 19:38, Nový web
Pro Boha, prosím dejte někde tlačítko "vrátit se na původní grafiku webu".
respond
Pedrouš
number of posts2
date of registration20.01.2021
Friday 11.10.2024 06:25, RE: nový TipCars
citation:
reakce na: danet - redakce TipCars, 10.10.2024 09:44 (Dobrý den, díky všem za zpětno ...)

Dobrý den, osobně si myslím že tento krok může do budoucna vést k propadu TipCars. Předpokládám, že firma byla zisková a vše fungovalo, pak ale někdo přišel s nápadem jak z platformy vytěžit více peněz a vzniklo toto. Předchozí stránky se tvořily také pro zisk, ale s důrazem na co nejjednodušší a intuitivní prostředí. Nyní se důraz přesunul na tu ziskovost a naprosto zbytečně se měnilo to co bylo naprosto v pořádku. Nějaké nesmysly o logu a co znamenaji tři šipky jsou běžnému uzivateli zcela ukradené, design je nepovedený, barvy rovněž a přání o větším zisku může zůstat jen přáním. Ta vyhledávací čísla vás mohou brzy strašit a to může být start odlivu inzerentů například na Sauto.cz, pokud k němu již nedošlo.
respond
rybajz
number of posts1
date of registration11.10.2024
Friday 11.10.2024 08:13, RE: nový TipCars
citation:
reakce na: danet - redakce TipCars, 10.10.2024 09:44 (Dobrý den, díky všem za zpětno ...)

Dobrý den,
nezlobte se, ale myslím si, že nasazení tohoto designu je velmi nepovedené. Zkoušeli jste dělat aspoň nějaký základní výzkum toho, jak návštěvníci web používají? Přijde mi, že se zde vše dělá oproti původnímu webu velmi komplikovaně.
Dlouhé roky pro mne bylo tipcars číslo 1 při hledání aut. Teď už raději volím sauto. Bohužel.

Hodně zdaru při implementaci úprav a zlepšování uživatelské prožitku

Jan Rybařík
respond
renata
number of posts1
date of registration16.10.2018
Friday 11.10.2024 09:43, Jaký je Váš názor na nové stránky
Je to nepovedené, uživatelsky nepříjemné. Hledám už jinde.
respond
danet - redakce TipCars
number of posts562
date of registration16.11.2012
Friday 11.10.2024 10:31, RE: RE: nový TipCars
citation:
reakce na: Mliska, 10.10.2024 15:06 (Preci jste nemohli ocekavat kl ...)

Dobrý den, funkce "parkoviště" a filtr "vozy s odpočtem DPH" v tuto chvíli nejsou dostupné, ale určitě se na webu objeví. Filtr 4x4 najdete v "upřesnit výbavu, motorizaci a další.." - rozbalovací nabídka "pohon".
respond
  1 2 3 ... 5

update
you watch this topic

stop watching this topic

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, all rights reserved.