Romák posted by:
Nové auto bych si nekoupil ani kdybych na to měl kvůli obrovské ztrátě finanční hodnoty, radši bych šel například do rok-dva starýho auta od autorizovaného prodejce. Jinak jaký auto bych si konkrétně koupil? Mým snem je nějaký auto, ve kterym by se dalo normálně jezdit, ale kdyžbych chtěl, tak aby si šlo taky pořádně zařádit, třeba něco jako Honda Accord TypeR, ale opravdovou srdcovkou je Subárko WRX STi i když chápu, že s tim už normální jízda třeba s rodinkou na dovču asi nebude to pravý
Př...
Je to až neuvěřitelný, ale mám naprosto stejný názor i zkušenosti. Úplně nový auto jsou vyhozený peníze. Ideální je koupit 1-2 roky starý vůz od autorizovaného prodejce s jasnou historií a o 20 procent nižší cenou (když si koupím kvalitní auto, nepotřebuju 2 letou záruku). Po několika německých a koncernových autech jsem si pořídil 4 roky staré subaru legacy kombi a tak jsem si částečně splnil svůj sen (srdcovka je impreza wrx, ale zvítězil rozum
Neříkám, že jiný auto než z Japonska si nikdy nekoupím, ale zatím je to jasná záležitost... dokud se v evropě nechytí za nos a začnou prodávat svoje auta za ceny, které jim odpovídají. Výjimkou jsou pro mě švédské značky, které jsou sice taky drahé, ale aspoň mají charisma a určitou výjimečnost. Co se týče cenové hladiny - preferuji vozy mezi 700 tis. - 1 mil. Kč (nové).