David V posted by:
Nedočetl jsem test do konce a už jsem věděl, kdo je autor. Pane Borský, Vaše články se mi líbí. Máte dobré postřehy, respektive je dobře umíte podat.
V tomto článku jsem nenašel rozluštění mdlého projevu motoru. V této souvislosti jsem si vzpomenul na zprostředkovanou zkušenost kamaráda s koncernovým TSi, kdy mi říkal, že s tím motorem velmi výrazně vnímá jisté kvalitativní odchylky v čerpaných palivech. Vzhledem k tomu, že jde rovněž o přímovstřikový agregát, napadlo mě tento možný vliv zmíni...
Mně se článek taky líbí, obecně všehny tyto články, oceňuji promyšlenou pevně danou strukturu, ve které se člověk snadno orientuje.
Jediná škoda je, že se takto promyšlená struktura nedaří dostat do fotogalerie. Tedy v tomto případě jsou fotky jen od fabriky, ale obecně je zde ve fotogaleriích trochu chaos. Tohle není výtka na konkrétního autora, už jsem se tu ozýval častěji, někdy chyběly ost podstatné fotky jako pohled na přístrojový štít případně rozsvícené přístroje nebo pohled na sedačku řidiče a tak. A obecně jsou fotky zbytečně malé.
Ale obecně díky za dobře odváděnou práci.