anonym posted by:
Muzu jen potvrdit vynikajici kvalitu vozu Honda. Vlastnim jiz 5 let Accorda 2.0 r.v 89. Pri koupi mel na tachometru 200tis (urcite stocene, v realu tak pres 300) ted mam pres 280 tis a zatim me nepotkal zadny vetsi problem, vse slape jako hodinky. Nedam na Hondu dopustit!
Já měla také Hondu accord,rv.1992,2.0i,16 V,66 kW,90 koníků.....koupila jsem jí v bazáči,asi po čtvrtým majiteli,a budete se divit,ale ty najetý km fakt seděly....v době koupě v roce 2003,měla najetých poctivých 146 tis.km.....ale u toho auta byl jiný problém než spolehlivost,plno lidem se totiž nezdálo,jak je to s výkonem motoru,byl to dotah z Německa,původně bylo auto určený pro Ameriku,tudíž bylo na výdrž.....mě bylo osobně taky divný,že má auto je 90 koníků,ale pak po pár hledání na netu jsem zjistila i tento druh motoru,přitom točivý moment má stejný jako u typu motorů s 96 kW......auto jezdilo super,ale po předchozích majitelích,kteří se o auto až tak dobře nestarali,jsem dávala auto ještě do kupy,bylo praská přední pružina,nejspíš s ní vytloukli nějakou díru v zimě,pak je to hned....pak jsem taky měnila napálenou cívku v rozdělovači,tudíž musel být vyměněn celý rozdělovač,nový stál 18 tis,ale já ho orig.sehnala za 5 tis.ve vrakáči.....a to nemluvím o gumách,na kterých to bylo obutý,byly to nějaký protektory z dob minulých,hrůza,taky se stalo,že auto v klidu stálo a najednou bouchla guma,tak mi do ní dali duši a jezdilo se dál....ale jinak auto nebralo skoro žádný olej,nikdy jsem do ní nedolévala jen prováděla celou výměnu oleje,takže co se týče provozních kapalin,super,nemusela jsem si jí všímat,jen jsem tankovala.....mý auto jsem prodala letos,mělo nalítáno jen 168 tis,poctivých,z toho 90 tis.mělo najetých od své první registrace v Německu,tudíž bylo nasvůj věk i zachovalé....celá ta legrace s accordem mě vyšla přes 100 tis.Kč,ale dneska už bych do 11 letý ojetiny někde z bazaru nešla,vždycky jsem chtěla zánovní auti do 2 let,a loni se mi sen splnil,přímo od dealera Hondy,ikdyž to není znovu accord,ale civic 4D,rv.2008,1.8 103 kW,a to je jiný kafe,než accordek...vlastně je to takový malý accordek.Nakonec si accorda koupil 23 letý hoch,tak jen doufám,že se o něj bude starat tak dobře jako já,pak mu bude dělat jen samou radost.....a najezdí s ním ještě pár tisíc km....