mirpie posted by:
byla, ale ani Honda z 93.roku drahý slovenský bratře nepojede při 130km/h za 7l.......Leda tak při 80km/h, nebo z kopce.
Potěšila mě zmínka o příbůzném Roverovi 600, mají spolu hodně společného a mám tyhle auta moc rád. Díky tomu můžu recenzi porovnat a opravdu jí autor dobře vystihnul. Mimochodem osvětlení neni ani u Roveru lepší, většina kolegů to přiznává. Na druhou stranu nová lampa se v druhovýrobě vůbec nesežene, takže jediná volba je koupit originál kolem 6000kč/kus z anglie, nebo z vrakáče starou za 3000,- která je ovšem už taky osleplá. U Accordu to bude určitě jednodušší...
Akorát s tou výškou je to jinak. Já měřím 2m a na posed si nemůžu stěžovat. Je to sice o fous, ale mezi hlavou a stropnicí nějakej ten kousek je a to mám stropnici nižší, díky šíbru. Na zadní sedadlo si ovšem za mne nikdo normální, natož pohodlně nesedne. Boční vedení sedaček je opravdu malé a to mám sedadla již po faceliftu, na druhou stranu jsem taky radši za obyčejné, protože ty s velkým bočním vedením se moc dlouho nedožijí, alespoň né v neroztrhaném stavu...
Karosérii musel asi předchozí majitel důkladně vystříkávat voskem, nebo nejezdil moc v dešti, protže většina těhle aut je kolem 200.000km napadena korozí na zadních lemech.
Ta spotřeba by mi přišla taky reálná, když po dálnici jede konstantní rychlostí, než někde po okreskách, kde se musí dobrždovat do vesnic, různé předjíždění překážek...
Tak přeji ať Vám Accord ještě dobře poslouží