Friday 29.10.2010 09:36,
100%ní ptákovina
´´Accord nikdy nedokázal nabídnout to, co Audi nebo Volkswagen u Passatu´´
tedy myšleno jako příplatky za každou hovadinu??? to co český zákazník jako málokterý na světě dokáže překousnout? v tomto směru je to tedy doufám myšleno jako PLUS!!! když jsem kupoval Maximu tak jsem si mohl vybrat jestli s kůží nebo bez a jestli v automatu nebo s manuálem, vše ostatní bylo standartní výbavou! když jsem kupoval Camry, tak to samé, ale tenkráte (1994) ještě nebyla standartem klima, takže kůži nebo bez, automat nebo manuál a klimu nebo ne. před třemi roky jsem ženě kupoval Infi Fx. také jsem si mohl vybrat- sat. rádio, navigaci, adapt.temp. a DVD na stropě, verzi Sport (tvrdší podvozek) nebo normální, BT HF, a možná ještě nějakou drobnost, vše úhledně zabalené do balíčků-Technology pcg., Sport pcg. atd. ale podstatné věci-vyhř. kůže s pamětí, dvouzón. klima, vše v el.(sedačky, okna, zrcátka, šíbr, volant), couv. kamera-barevná, ovl. rádia a standart. temp. na volantu, šíbr, xenony, 20´´ kola, to vše byl standart! bez příplatků! děkuji, nechci platit za něco co jinde je zdarma. proto kupuji japonce a ne němce. a to se nebavíme o spolehlivosti.
respond