cruise... posted by:
takovouhle schýzu bych chtěl fakt mít ty jelito...sedět u pc a psát pod jinejma nickama :o)) no tak proč ne viď, pracák asi platí dost a hlavně včas viď ?
Vážení přispívatelé, vážená redakce,
jsem pravidelným návštěvníkem těchto stránek, sleduji diskuse a pokud mám čím přispět k věci, přidám odstavec. Ale za poslední půlrok se všechny diskuse mění v osobní výlevy zakomplexovaných, nevyslyšených, utlačovaných chudáků, kteří mají prostě potřebu projevit svúj exhibicionismum. Stavy při jejich mentálních mensesech jsou ukojeny obrovskou touhou PSÁT! Cokoli, hlavně že vám to dělá dobře, že trdlíci? Než se normální člověk probere tou vaší sračkou, nejenomže ztrácí chuť hledat podstatu, ale už potom nevěří, zda docela rozumně vypadající příspěvek není nějaká vaše kulišárna s pozměněným nickem.
Pozoruji odliv zkušených mechaniků, samotných prodejců, velmi zkušených uživatelů a dalších rozumných a skutečně zainteresovaných lidí, kteří houfně opouštějí diskuse. Přidávám se k nim také a mé místo určitě zaujme nějaký teenagerský pablb jako martin.mufík, zigi, cruise, David_Logins, Šakal a další, kteří jsou nadržení z klávesnice a připojení na internet. Všem, které jsem nejmenoval se omlouvám. Takže adieu.