Tomi posted by:
tohle ani není recenze, je to vlastně návod na co si dát pozor když si ho někdo bude chtít koupit.
Kamarád má právě toto GT,druhý má 2,0, dynamika motoru určitě není na 1.Na svou dobu zřejmě měl dobrý zátah a výkon,ale dnes je to nevýrazný,netočivý motor s vyšší spotřebou.
přeji pěkný den, vlastním vuz ford probe 2.2 GT ,jezdím s ním už deset let a věřte mi že výkon a dynamika tomuhle vozu vubec nechybí,zrychlení 7.5 vteřiny mluví za vše ,nechal jsem si ho ještě čipnout v ABC TUNING ,je sice ještě rychlejší ale i spotřeba se zvýšila a i když mám smlouvu od ABC TUNING ,že mi to kdykoli vrátí nazpět tak se tak nestalo ,dávejte si na tuhle firmu pozor ,já už si od nich nikdy žádný tuning dělat nebudu ,jinak k autu ,jsem s ním nadmíru spokojený ,je mu už 21 let a věřte že dám spoustě nažhavenejm řidičum ještě nafrak ,sočásty si kupuju na mazdu 626 ,všechno poměrně sedí takže laciný ježdění ,ale ještě něco bych dodal ,po sklopení zadních sedadel se toto vozidlo změní v kombi ,měřím 180cm a nemusím krčit nohy ,když v něm ležím ,hledám už dva roky po autobazarech něco podobného za co bych toto vozidlo vyměnil ,bezvýsledně ,je to jako s kofolou ,když ji miluješ není co řešit