Pepe posted by:
Pepe posted by:
Pavlik posted by:
Fanda posted by:
Pavlik posted by:
cz2891 posted by:
Konečně někdo napsal, že se musejí auta i udržovat/opravovat. Ze své praxe vidím, že mnoho lidí jezdi pokud auto nepadne, prodat co nejdráže a koupit nové v co nejlepším stavu za co nejméně a tak dokola. I starší auto se dá za rozumní peníze udržet mooc dlouho v rozumném stavu, ale je potřeba chtít.
Máš pradu. Problém je podle mého hlavně v české mentalitě a furiantství. Soused koupil "nové" auto, my musíme také a lepší......že na něj reálně "nemám", protože nemám peníze na běžnou údržbu je vedlejší. Hlavně když mi bude soused závidět. A díky výši českých platů tohle platí i pro relativně levná auta jako je davidovo mondeo - díly jsou sice relativně levné, ale i tak na ně musí výše uvedený majitel šetřit. Zvlášť pokud si na takovou "káru" musel půjčit nebo vzít leasing
- nad finanční gramotností některých lidí by člověk zaplakal nebo, možná lépe, puknul smíchy
.
Vyjímečně mohu souhlasit.Mentalita některých lidí je opravdu podivná.Ćasto si vymýšlí a ještě dokáží urážet,pokud jim to odmítáte uvěřit a dovolíte si jim odporovat.Tak jsem si v pondělí zavolal do Olomouce do Auta Hégr,jak jim tam údajně na dvorku mělo stát těch 16 Rapidů co je nikdo nechce.A ejhle, on je tam na všech třech prodejnách pouze jeden volnej Rapid.Bylo mi sděleno,že bohužel nejsou.Pokud by to náhodou někoho zajímalo,tak telefon na prodej nových aut je 585 758 321 .Omlovám se že jsem odbočil od tématu,ale Pavlík alias. Pepe bude vědět o co jde.
A co jsi čekal že ti řeknou? Ano pane, máme krámů plný dvorek....chcete slevu?? Ty jsi vážně český trouba k pohledání.
I když mě vyloženě se.e zabejvat se zbytečnýma věcma, tak tady je to v globále: Nejde sem vložit celej odkaz, ale je to seznam 294ks Rapidzázraků SKLADEM u dealerů - ó, jak nestandardní
Jak tě znám,tak to číslo je opět neověřené.,ale je to jedno.Původně jsme se dohadovali o tom,že jsi byl v Olomouci u prodejce Auto Hégr a tam naříkali,že někdy z podzima koupily 20 Rapidů a ty nemůžou prodat a zabírá jim to plac na dvorku,že jich tam 16 stále zbívá.Bylo mi divné že by vzali na jednu prodejnu dvacet skladovek,tak jsem si tam zavolal a paní mi řekla,že na všech třech prodejnách mají volného pouze jednoho,že nyní nejsou.Zrovna tak vu Volfa mi bylo řečeno,že všechny auta,co mají na vebu nejsou volný,že ho upřesňují jednou za týden.ˇže se něco mezitím odvezlo a něco je již zamluveno a nějaká auta mají co nejdříve přijít.A pokud by bylo skladem na prodejnách 300 Rapidů,tak s ohledem na to,že se jich prodá 400-500 ks měsíčně,tak to není vysoké číslo.Já vím,že ty neumíš říct spletl jsem se.To jsem si již ověřil,když jsi mi tu stále dokola dokazoval,že Śkoda Auto má 70% kmenových zaměstnanců a přitom jejich počet nepřekročil nikdy 10 %.V současné době je ještě nižší.A ještě na závěr,protože už mě to nebaví,vím,že jsou skladové vozy,ale prodejce si jich nedoveze dvacet na jednu prodejnu,protože ví,že by se toho špatně zbavoval.Hodně zákazníků si přeje vybrat barvu a auto vybavit podle svého výběru.A pokud se zákazník rozhodne si nechat auto zadat podle svého výběru do výroby,tak si prostě nějaký ten týden počká,bez ohledu kolik je kde skladových vozů a o tom původně ten článek byl.