0
back

diskuze k tématu: Za co vyměnit dosluhující Citroen Xantia?

category of topic classification: poradna, jaké auto koupit, jaké palivo vybrat, jaký typ motoru vybrat, servisní náklady, vše o spotřebě, technické dotazy, německá vozidla, francouzská vozidla
anonymous
number of posts-
date of registration-
Tuesday 04.11.2008 20:41, RE: "nespravedlivé obvinění"
Koloss posted by:
Tak jsme se po ŠESTI TÝDNECH vrátili k původnímu sporu.

Bozz , út 23.09.2008 19:32:52:

Pokud tíhnete k Fordu, tak raději Mondeo, které je výrazně větší než Focus, ale přesto menší než Xantia.

Kolodмj , út 23.09.2008 20:40:12:

Mondeo menší než Xantia? Mondeo I bylo s Xantií víceméně rozměrově stejné (tam centimetr plus, tam mínus). Asi jste chtěl napsat Mondeo menší než C5, jenže i to kulhá, protože Mondeo od roku 2001, které přichází v úvahu je kromě výšky ve všem větší než C5.

Kylie ...
...nějaký zásadní rozdíl v rozměrech NEpocítí. Naopak jak tam kdesi bylo napsáno, mezi vozy nižší stř. třídy (focus, Xsara) a stř. tř. (mondeo, Xantia) ano - prostě rozdíl tříd.
Pana Neffa docela ráda mám (i v jeho studiu digitální fotografie - či jak se to jmenuje - jsem byla), nicméně mně docela vyhovují stránky které používám.
PS: Tentokrát jsme další vlákénka naší diskuze "ladem" nechal být. Podle datumu se dají poměrně "snadno" dohledat.
PPS: Opravdu tuto moji větu za TAK "problémovou" vidíte? A ta vaše (na kterou jsem upozornila) je naprosto "správná" "odpovídající"?
Ještě dodám, že kdo leta s Xantia spokojeně jezdil, nejspíše opět vůz s hydraulikou měl by si koupit. Manželova 72 letá tetička letos nový vůz plánovala - měla C5 2.0 HDi - (i ve svých letech zvládá pravidelně do němec na nákupy jezdit, ještě před dvěma lety Francií autem brázdila a ze Strasbourg na "jeden zátah" do prahy dojela (samozřejmě s "pauzičkami") a několikero nových vozů vyzkoušela, aby se k C5 "vrátila" (tohle není o lepší/horší, to je o "zvyk" - to jenom já "blondbubka" docela značky střídám)
Pěkný den a těším se i na "příspěvky" na ostatních "vlákencích"
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Tuesday 04.11.2008 20:50, RE: "nespravedlivé obvinění"
Kylie posted by:
1) ptal jste se ČÍM jste se mne "dotkl" - já odpověděla (s přesností "na větu") a vy něco trošičku JINDE rozebíráte ,-)
PS: Víte, že u ostatních vám tyto drobnosti docela "vadí"?
2) PODSTATA příspěvku byla, že Xantia je větší/menší než Mondeo? To je VTIP?
3) Centimetry mezi modeo a xantia (ani nikde jinde) NEpovažuji za důležité (namají vliv na ... NIC - jak jsem se mezitím přesvědčila, máte NADprůměrný "rozhled" - proč tak "lpíte" zrovna na takovémto parametru?)
4) Navrhovala jsem (..nebylo ...
PODSTAOU PŘÍSPĚVKU bylo, co za Citroen Xantia. Bozz navrhl Focus, správně upozornil, že je menší, ale pak navrhl Mondeo a zase napsal, že je menší než Xantia. Vzhledem k tomu, že navrhoval taky C5, tak vlastně navrhoval Mondeo 2001, které není menší než Xantia, ALE JE VĚTŠÍ NEŽ XANTIA. Proto jsem ho musel opravit a vy jste mi to vyčetla. Já se jen bránil, že mám právo opravit nesmysl. Já neopravoval centimetry, já opravoval zásadní rozdíl mezi VĚTŠÍ A MENŠÍ.

ŽÁDNOU OMLUVU SI ODE MNE NEZASLOUŽÍTE a nemáte nejmenší právo ji po mě žádat.

S dalšími příspěvky v této diskuzi neztrácejte čas, již se k tomuto tématu nehodlám vracet.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Wednesday 05.11.2008 02:37, Jsem trošičku zklamaná
Koloss posted by:
PODSTAOU PŘÍSPĚVKU bylo, co za Citroen Xantia. Bozz navrhl Focus, správně upozornil, že je menší, ale pak navrhl Mondeo a zase napsal, že je menší než Xantia. Vzhledem k tomu, že navrhoval taky C5, tak vlastně navrhoval Mondeo 2001, které není menší než Xantia, ALE JE VĚTŠÍ NEŽ XANTIA. Proto jsem ho musel opravit a vy jste mi to vyčetla. Já se jen bránil, že mám právo opravit nesmysl. Já neopravoval centimetry, já opravoval zásadní rozdíl mezi VĚTŠÍ A MENŠÍ.

ŽÁDNOU OMLUVU SI ODE MNE NEZASLOUŽÍT...
Milý Koloss! Ta vaše větička na kterou jsem upozornila, není žádné "drama", žádná "tragedie" (už jsem tu "chytla" horší, nicméně to že se k ní "neumíte" postavit ..
Důsledně jste "uhl" a to vás příliš "nešlechtí"
Nebude se vám to líbit, ale sám víte že to pravdou jest: "Máte vyšší nároky na ostatní, nežli sám na sebe"
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Wednesday 05.11.2008 16:45, Opel Vectra C 5.11.2008 14:47
Ten příspěvek od autora s nickem "kokot" se vám asi líbit nebude, nicméně je naprosto výstiženě napsaný.
PS: Opravdu jste mne trochu "zklamal", dle předchozí diskuze a znalostí ... jsem čekala "víc"
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Thursday 06.11.2008 13:27, RE: Jsem trošičku zklamaná
Kylie posted by:
Milý Koloss! Ta vaše větička na kterou jsem upozornila, není žádné "drama", žádná "tragedie" (už jsem tu "chytla" horší, nicméně to že se k ní "neumíte" postavit ..
Důsledně jste "uhl" a to vás příliš "nešlechtí"
Nebude se vám to líbit, ale sám víte že to pravdou jest: "Máte vyšší nároky na ostatní, nežli sám na sebe"
Cituji:

NEspravedlivě jste mne "obvinil" 24.9. 12:48 a pak 15:25 (ta vaše první věta mi příjde "totálně out")

Konec citátu. 24.9. ve 12:48 jsem žádný příspěvek v této diskuzi nenapsal. Jestli chcete mé vyjádření k nějaké větě prostě ji zkopírujte a je to.

24.9. ve 15:25 jsem napsal první větu tak, že si za ní stojím i teď a jestli vám přijde "out" je možná jen nedostatek vaši sebereflexe. Mně zase přijde "out", když blbě reagujete na prostou opravu chybné informace, ke které není již co dodávat.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Thursday 06.11.2008 13:40, RE: Opel Vectra C 5.11.2008 14:47
Kylie posted by:
Ten příspěvek od autora s nickem "kokot" se vám asi líbit nebude, nicméně je naprosto výstiženě napsaný.
PS: Opravdu jste mne trochu "zklamal", dle předchozí diskuze a znalostí ... jsem čekala "víc"
Jestli si někdo dá přezdívku "kokot" je každého věc, pokud někde chci seriózně diskutovat, nemohu začít tím, že si zvolím takový nick. Že pak takový člověk prohlásí, že všichni ostatní jsou jako on, to může být jeho názor, ale s realitou nijak nesouvisí.

Já osobně nemám problém s tím, že jste žena. Jediné o co bych vás rád požádal je, abyste ověřovala správnost informací, které tu poskytujete, porovnávala porovnatelné a nepřeceňovala statistiky, zejména, jsou-li neúplné.

Pro jistotu vysvětlím - neúplná statistika v tom smyslu, že TÜV má přehled o jen o těch závadách, které zachytili při kontrolách a ne o těch, co se vyskytly mezi kontrolami. Já souhlasím s tím, že ty závady mezi kontrolami se dají podchytit jen těžko, ale statistika TÜV ohledně závad na vozidlech je neúplná, to je prostý fakt a já k ní takto přistupuji.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Thursday 06.11.2008 16:24, RE: Jsem trošičku zklamaná
Koloss posted by:
Cituji:

NEspravedlivě jste mne "obvinil" 24.9. 12:48 a pak 15:25 (ta vaše první věta mi příjde "totálně out")

Konec citátu. 24.9. ve 12:48 jsem žádný příspěvek v této diskuzi nenapsal. Jestli chcete mé vyjádření k nějaké větě prostě ji zkopírujte a je to.

24.9. ve 15:25 jsem napsal první větu tak, že si za ní stojím i teď a jestli vám přijde "out" je možná jen nedostatek vaši sebereflexe. Mně zase přijde "out", když blbě reagujete na prostou opravu chybné informace, ke které není již co dodávat.
NEpovažuji vás za člověka, který by o sebereflexi poučovati měl ,-)
PS: NEjsme dokonalá, chyby dělám a klidně je uznám
PPS: Viz můj další příspěve "dole"
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Thursday 06.11.2008 16:32, ad "Kokot"
Koloss posted by:
Jestli si někdo dá přezdívku "kokot" je každého věc, pokud někde chci seriózně diskutovat, nemohu začít tím, že si zvolím takový nick. Že pak takový člověk prohlásí, že všichni ostatní jsou jako on, to může být jeho názor, ale s realitou nijak nesouvisí.

Já osobně nemám problém s tím, že jste žena. Jediné o co bych vás rád požádal je, abyste ověřovala správnost informací, které tu poskytujete, porovnávala porovnatelné a nepřeceňovala statistiky, zejména, jsou-li neúplné.

Pro jistotu vysvětlím ...
Nejprve k "tématu", k němuž se neustále dokola vracíte. Ne poprvé, ne podruhé, ale klidně ještě jednou: Ano napsala jsem "bubost", špatně jsem formulovala více myšlenek a výsledek mi (právem) "o hlavu mlátíte" - ale možná by to 1x, 2x stačilo, ne?
Chybuje KAŽDÝ - včetně vás.
Nad "nickem" bych se spíše já měla pohoršovat (a NElíbí se mi) to ale nic nemění na dobře správně smyslupně formulovaných slovech jež napsal.
PS: NEválčím s vámi, ale za tím, že JINÉ nároky máte na druhé a JINÉ na sebe ...
PPS: Pokud si za vším výše na tomto vlákně stojíte, nikde sebemenší "chybku" "zaváhání" "nevhodnou/nešikovnou formulaci" u sebe nevidíte či přímo za bezchybného se považujete - spíše na těch "koko...." slovech něco bude ,-)
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Thursday 06.11.2008 16:35, RE: Jsem trošičku zklamaná
Kylie posted by:
NEpovažuji vás za člověka, který by o sebereflexi poučovati měl ,-)
PS: NEjsme dokonalá, chyby dělám a klidně je uznám
PPS: Viz můj další příspěve "dole"
Pořád čekám na tu větičku.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Thursday 06.11.2008 16:37, RE: ad "Kokot"
Kylie posted by:
Nejprve k "tématu", k němuž se neustále dokola vracíte. Ne poprvé, ne podruhé, ale klidně ještě jednou: Ano napsala jsem "bubost", špatně jsem formulovala více myšlenek a výsledek mi (právem) "o hlavu mlátíte" - ale možná by to 1x, 2x stačilo, ne?
Chybuje KAŽDÝ - včetně vás.
Nad "nickem" bych se spíše já měla pohoršovat (a NElíbí se mi) to ale nic nemění na dobře správně smyslupně formulovaných slovech jež napsal.
PS: NEválčím s vámi, ale za tím, že JINÉ nároky máte na druhé a JINÉ na sebe ......
Když mi zaváhání ukážete, můžem se o tom pobavit. Nicméně to stání za svým mám usnadněno tím, že se vyjadřuju k věcem, o nichž něco vím a kde si jsem jist argumentu.

TU VĚTIČKU PROSÍM!!!!!!!!!!!!!!!!!
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Saturday 08.11.2008 14:19, Globální oteplování aneb Horror sapiens
Nebaví mne s vámi diskutovat o větičce či -čkách (stejně buď nějakou sebereflexi máte - a má slova jsou víceméně zbytečná; nebo nemáte - a má slova jsou ...)
Četla jsem právě něco k tématu o němž jsme též "diskutovali" a filozof a ochránce přírody János Sebeök se mi "trefil" do mého pohledu na věc asi nejvíce co kdy kdo (pochopitelně v nějakých detailech mám odlišné názory ale na devadesát - něco procent - absolutní shoda ,-)
Takže zelené propagátory - politiky - typu Al Gore, stejně jako jejich opak - zelené zatracovače - politiky - typu Václava II. Ješitného ... OBA - prosím při nejbližším volném termínu dolů "do kotle" odeslat (a důkladně přitopit - pěkně prosím ,-)
OBA totiž VELMi dobře vědí, že "LŽOU - jak když tiskne!"
Autor velmi pěkně "rozebírá", že pro planetu ztrátou "ráje" v ekologickém slova smyslu NENí stavba nákupního centra (jak se "naivně" většina domnívá), ale "znásilnění" obřích ploch luk a lesů pro pěstování ....xy ... něčeho. O tom, že my lidé, své okolí - planetu ovlivňujeme, znečišťujeme atd. atp. - o tom samozřejmě NENí sporu - náš vliv je (doposud) téměř jednoznačně negativní, škodlivý, devastující, hubící, ničící.
Knihu - román Médium a hlavně esej Horror sapiens - doporučuji "k nahlédnutí"
Pěkný den
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Monday 10.11.2008 17:42, RE: Globální oteplování aneb Horror sapiens
Kylie posted by:
Nebaví mne s vámi diskutovat o větičce či -čkách (stejně buď nějakou sebereflexi máte - a má slova jsou víceméně zbytečná; nebo nemáte - a má slova jsou ...)
Četla jsem právě něco k tématu o němž jsme též "diskutovali" a filozof a ochránce přírody János Sebeök se mi "trefil" do mého pohledu na věc asi nejvíce co kdy kdo (pochopitelně v nějakých detailech mám odlišné názory ale na devadesát - něco procent - absolutní shoda ,-)
Takže zelené propagátory - politiky - typu Al Gore, stejně jako jejich...
Takže teď jste krásně předvedla, co ve vás je. V diskuzi lžete, podáváte zavádějící údaje, když porovnáváte hatchback a kombík a nakonec ve stylu "nejlepší obrana je útok" po mně opakovaně požadujete omluvu. Když se zeptám za co bych se měl omlouvat, dáte mi odkaz, který se nedá dohledat a když chci citovat můj výrok, za který se mám omluvit, tak vás najednou diskuze nebaví. Mě nebavila už hodně dlouho, ale takto jste ukázala, že místo vyřešení jednoho problému vytahujete jiné a často s předmětem diskuze nesouvisející a pokud se někdo snaží dobrat jádra věci, přestane vás to bavit. K zamlžení diskuze se vám hodí cokoli a bez uzardění budete i lhát, jen když vám to poslouží.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Tuesday 11.11.2008 12:36, http://www.flickr.com/photos/30642098@N08/
Koloss posted by:
Takže teď jste krásně předvedla, co ve vás je. V diskuzi lžete, podáváte zavádějící údaje, když porovnáváte hatchback a kombík a nakonec ve stylu "nejlepší obrana je útok" po mně opakovaně požadujete omluvu. Když se zeptám za co bych se měl omlouvat, dáte mi odkaz, který se nedá dohledat a když chci citovat můj výrok, za který se mám omluvit, tak vás najednou diskuze nebaví. Mě nebavila už hodně dlouho, ale takto jste ukázala, že místo vyřešení jednoho problému vytahujete jiné a často s předměte...
Vy opravdu NEmáte moc "úroveň", vy opradu NEumíte "prohrávat". ,-)
Vy opravdu JINÁ kriteria aplikujete na sebe, jiná na jiné .-)
Vy opravdu NEbudete "dospělý" vysokoškolsky vzdělaný (a jestli ano, no tě "pic" ,-)
PS: Jeden z nás NElže! Druhý z nás ... jste VY
PPS: Každou další větou "klesáte" (a docela hluboko) - bože proč? To jste opravdu takový "ješita" ?
A na stránku jsem dala nové fotky - ať je vám (když už - tak už) opravdu "hořko" - až budete "dospělý" - dejte vědět..
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Tuesday 11.11.2008 13:12, jste směšná čím dál víc
Kylie posted by:
Vy opravdu NEmáte moc "úroveň", vy opradu NEumíte "prohrávat". ,-)
Vy opravdu JINÁ kriteria aplikujete na sebe, jiná na jiné .-)
Vy opravdu NEbudete "dospělý" vysokoškolsky vzdělaný (a jestli ano, no tě "pic" ,-)
PS: Jeden z nás NElže! Druhý z nás ... jste VY
PPS: Každou další větou "klesáte" (a docela hluboko) - bože proč? To jste opravdu takový "ješita" ?
A na stránku jsem dala nové fotky - ať je vám (když už - tak už) opravdu "hořko" - až budete "dospělý" - dejte vědět..
Já vám lež dokázal (ohledně TÜV Davidovi V - Kylie , út 23.09.2008 15:18:49), poskytování zavádějících údajů jste taky předvedla (porovnání kombíku C5 s hatchbackem Mondeo - Kylie , čt 16.10.2008 21:58:48). Každý, kdo se do této diskuze podívá, to může najít. Takže jestli si tady něco napíšete, třeba jako že já lžu, tak to sice papír unese, ale pravdou se to nestane. Leda, že byste přinesla nějaký důkaz, ale ten, na rozdíl od mě, NEMÁTE. Takže už v mých očích prostě zůstanete lhářka a podvodnice, jejíž každý výrok je potřeba prověřovat. A je to škoda, protože na ženu máte v motorismu jistě nadstandardní přehled, ale vaše snaha dosáhnout svého jakoukoli cestou, třeba LHANÍM A PODVÁDĚNÍM, ničí smysl jakékoli diskuze s vámi.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Tuesday 11.11.2008 15:55, http://www.flickr.com/photos/30642098@N08/
Koloss posted by:
Já vám lež dokázal (ohledně TÜV Davidovi V - Kylie , út 23.09.2008 15:18:49), poskytování zavádějících údajů jste taky předvedla (porovnání kombíku C5 s hatchbackem Mondeo - Kylie , čt 16.10.2008 21:58:48). Každý, kdo se do této diskuze podívá, to může najít. Takže jestli si tady něco napíšete, třeba jako že já lžu, tak to sice papír unese, ale pravdou se to nestane. Leda, že byste přinesla nějaký důkaz, ale ten, na rozdíl od mě, NEMÁTE. Takže už v mých očích prostě zůstanete lhářka a podvodnice...
Ohledně této vaší první věty - ztratil jste veškerou soudnost? Jste blázen, či co? Pokud chybu udělám - zřetelně se omluvím. Co by jste si představoval?
Pokud chybu uděláte vy - nechcete o ní ni "slyšet" - elegantně=uboze jste na mé upozornění NEreagoval, dotyčnému problému se vyhnul (já se OPAKOVANĚ omluvila - a vás to nezajímá).
Bohužel jste opravdu onen typ, který jiná kriteria na sebe a jiná na ostatní aplikuje (doporučuji probrat s psychologem, nejde o nic výjimečného)
Vaše "zběsilá" reakce na slovo sebereflexe - by měla psychologa zaujmout, stejně jako "výkřiky" "....jste LH)ÁŘKA PODVODNICE" apod. Moc dobře víte, které (víceméně hned úvodní) větě se vyhýbáte (jak čert kříži). Nemyslím, že v otázce morálky by jste měl zrovna vy posuzovat mne (těžko zde budete hledat "otevřenější" pravdomluvnější diskutující.
Stejné je to s vaší až "posedlostí" centimetry. VŠE stavíte na naprosto nepodstatném výroku cizího člověka (a navíc z něj viníte mne - opravdu tragikomické).
Jak jsem již výše řekla - JÁ si na posouzení této diskuze třetí nezávislou osobou klidně "troufnu" - ba "potěší" mne ,-)
Vy byste mohl být (šeredně) zklamán (v otázce sebereflexe vás opravdu "převálcuji" naprosto jednoznačně).
Nelžu nevymýšlím si neurážím - zato vy jste na slovo "sebereflexe" reagoval ... "vyletěl jak čert z krabičky"
Na ta data jež zmiňujete se klidně ještě jednou večer podívám a opíši je s přesným udáním zdroje - jista si samozřejmě z hlavy nejsem, ale možná by jste BIG VELKOU omluvu si pomalu připravovat měl ,-)
Pěkný den
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Tuesday 11.11.2008 16:01, http://www.flickr.com/photos/30642098@N08/
Koloss posted by:
Já vám lež dokázal (ohledně TÜV Davidovi V - Kylie , út 23.09.2008 15:18:49), poskytování zavádějících údajů jste taky předvedla (porovnání kombíku C5 s hatchbackem Mondeo - Kylie , čt 16.10.2008 21:58:48). Každý, kdo se do této diskuze podívá, to může najít. Takže jestli si tady něco napíšete, třeba jako že já lžu, tak to sice papír unese, ale pravdou se to nestane. Leda, že byste přinesla nějaký důkaz, ale ten, na rozdíl od mě, NEMÁTE. Takže už v mých očích prostě zůstanete lhářka a podvodnice...
Mimochodem ten text z 16.10. vůbec neřeší konkrétní velikost jednotlivých vozů!!! Proč se k tomu tak upínáte?
To je přeci JEN odpověď na vaše pochyby ohledně toho, zda bmw 3 patří do střední třídy.
Dodala jsem dostupná data - a píši že všechny vozy vskutku JSOU bezpochyby "střední třída"?
Nejde o srovnání kombi či hatchbacku!
PS: A problematiku centimetrů v rozměrech aut si konečně nechte vysvětlit od NEZÁVISLÉHO odborníka! Oběma se nám "uleví" - a OPAKUJi: Jestli je ten který vůz o centimetr(y) větší či menší, mne osobně naprosto NEzajímá (kolikrát jsem to už výše napsala?), je to NEdůležité, na "funkce" "chování" atd. vozu to NEmá žádný vliv!!!!!!!!!!!!!!!
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Tuesday 11.11.2008 16:20, RE: lež o TÜV
Kylie posted by:
Ohledně této vaší první věty - ztratil jste veškerou soudnost? Jste blázen, či co? Pokud chybu udělám - zřetelně se omluvím. Co by jste si představoval?
Pokud chybu uděláte vy - nechcete o ní ni "slyšet" - elegantně=uboze jste na mé upozornění NEreagoval, dotyčnému problému se vyhnul (já se OPAKOVANĚ omluvila - a vás to nezajímá).
Bohužel jste opravdu onen typ, který jiná kriteria na sebe a jiná na ostatní aplikuje (doporučuji probrat s psychologem, nejde o nic výjimečného)
Vaše "zběsilá" rea...
Vy, která sypete statistiky TÜV z rukávu, tvrdíte, že nevíte, co ta statistika obsahuje? Já si myslím, že to víte velice dobře a protože se vám to hodilo do krámu, prohlásila jste, že je v té statistice něco navíc. TO NENÍ PRAVDA, TO JE LEŽ!!!!!!

Jestli jsem udělal chybu já, tak v tom, že jsem BMW 3 zařadil do nižší střední třídy, protože tam podle některých parametrů jednoznačně patří (místo na zadních sedadlech a celková délka), nicméně tuto chybu jsem uznal NĚKOLIKRÁT, poté, co jsem si to zařazení sám ověřil.

Moje reakce jsou v porovnání s vašimi překvapivě klidné, výkřiky na papíře? Velkým písmem jsem konstatoval, jaký dojem jste na mě během této diskuze vytvořila. Pokud to čte ještě někdo jiný (což pochybuju), udělá si obrázek sám.

Vaše poslední příspěvky postrádají jakékoli argumenty a následně i věcnou hodnotu a soustředí se na nepodložené obviňování.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Tuesday 11.11.2008 19:02, TÜV ADAC J.D.POWER GÜV
Koloss posted by:
Vy, která sypete statistiky TÜV z rukávu, tvrdíte, že nevíte, co ta statistika obsahuje? Já si myslím, že to víte velice dobře a protože se vám to hodilo do krámu, prohlásila jste, že je v té statistice něco navíc. TO NENÍ PRAVDA, TO JE LEŽ!!!!!!

Jestli jsem udělal chybu já, tak v tom, že jsem BMW 3 zařadil do nižší střední třídy, protože tam podle některých parametrů jednoznačně patří (místo na zadních sedadlech a celková délka), nicméně tuto chybu jsem uznal NĚKOLIKRÁT, poté, co jsem si to za...
S tím tüv to už trochu přeháníte, opakovaně (rozumíte co znamená opakovaně) jsem se omluvila. Jakpak hodnotit člověka, který POTÉ s k věci neustále vrací?
V tom příspěvku jsem spíše statistiKY na mysli měla (také němecKÉ jsem napsala) - byť JEN konkrétně TÜV jsem zmínila (a jak jsem již - opakovaně - opakovaně - opakovaně - zmínila - VŹDY doporučuji s více zdroji pracovat). To máte z té mé jedné chybky takovou "radost", že 99,99% ostatních příspěvků "přehlížíte" a k tomu jedinému se neustále vracet musíte? To nebýt od vás hezké! ,-)
Doporučovala bych aby jste své příspěvky např. manželce či někomu (vám) blízkému přečíst dal - třeba by vás až tak 100% nehodnotil .-)
To že bmw 3 "pocitově" o kategorii níž řadíte je vaše věc (já jsem naučená "jinak"), zrovna ty parametry kterými argumentujete nejsou až tak důležité (pro identifikaci vozů do tříd). Ostatně když už bmw 3, co audi a4 a lexus IS a mercedes C a co volvo? Tak co teď?
CO jsem vám vytkla víte - PROČ se tomu vyhýbáte asi také.
Nuže ....?
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Tuesday 11.11.2008 21:01, auto ZEITUNG Testjahrbuch 2009
Hromadný test 4 kombi střední třídy str. 180 - 187
C5 Mondeo Accord Laguna (nafta 2.2, laguna 2.0)
šířka vpředu 157 150 155 148
vzadu 154 149 152 146
výška vpředu 102 98 95 98
vzadu 99 95 93 96
brzdy studené 35.2 37.2 38.3 35.7
zahřáté 34.9 37.2 38.4 34.0
slalom 18 m 61.5 62.8 61.7 63.0 km/h
hlučnost volnoběh 45 50 48 51
130 km/h 67 71 68 68
0-140 17.8 18.4 19.5 18.1
80-120 6.8 7.1 7.0 7.1
spotřeba 8.2 7.3 6.8 7.4
Pěkný den ,-)
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Tuesday 11.11.2008 21:29, RE: auto ZEITUNG Testjahrbuch 2009
Kylie posted by:
Hromadný test 4 kombi střední třídy str. 180 - 187
C5 Mondeo Accord Laguna (nafta 2.2, laguna 2.0)
šířka vpředu 157 150 155 148
vzadu 154 149 152 146
výška vpředu 102 98 95 98
vzadu 99 95 93 96
brzdy studené 35.2 37.2 38.3 35.7
zahřáté 34.9 37.2 38.4 34.0
slalom 18 m 61.5 62.8 61.7 63.0 km/h
hlučnost volnoběh 45 50 48 51
130 km/h 67 71 68 68
0-140 17.8 18.4 19.5 18.1
80-120 6.8 7.1 7.0 7.1
spotřeba 8.2 7.3 6.8 7.4
Pěkný den ,-)
Ještě jednou jsem se podívala a své obviňování si nechte pro někoho jiného - já sice chyby dělám (to my všichni - zřejmě krom vás), ale "neuhýbám" - což vy (a NE jednou) ano.
Mimochodem pročpak jste znovu "vytáhl" ty centimetry? Co vás k tomu přivedlo? Já jsem myslela, že po nekonečném (naprosto zbytečném) porovnávání jsme to 29.10. v 19:36 definitivně uzavřeli.
respond
  1 ... 16 17 18

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, all rights reserved.