Koloss posted by:
Já vám lež dokázal (ohledně TÜV Davidovi V - Kylie , út 23.09.2008 15:18:49), poskytování zavádějících údajů jste taky předvedla (porovnání kombíku C5 s hatchbackem Mondeo - Kylie , čt 16.10.2008 21:58:48). Každý, kdo se do této diskuze podívá, to může najít. Takže jestli si tady něco napíšete, třeba jako že já lžu, tak to sice papír unese, ale pravdou se to nestane. Leda, že byste přinesla nějaký důkaz, ale ten, na rozdíl od mě, NEMÁTE. Takže už v mých očích prostě zůstanete lhářka a podvodnice...
Ohledně této vaší první věty - ztratil jste veškerou soudnost? Jste blázen, či co? Pokud chybu udělám - zřetelně se omluvím. Co by jste si představoval?
Pokud chybu uděláte vy - nechcete o ní ni "slyšet" - elegantně=uboze jste na mé upozornění NEreagoval, dotyčnému problému se vyhnul (já se OPAKOVANĚ omluvila - a vás to nezajímá).
Bohužel jste opravdu onen typ, který jiná kriteria na sebe a jiná na ostatní aplikuje (doporučuji probrat s psychologem, nejde o nic výjimečného)
Vaše "zběsilá" reakce na slovo sebereflexe - by měla psychologa zaujmout, stejně jako "výkřiky" "....jste LH)ÁŘKA PODVODNICE" apod. Moc dobře víte, které (víceméně hned úvodní) větě se vyhýbáte (jak čert kříži). Nemyslím, že v otázce morálky by jste měl zrovna vy posuzovat mne (těžko zde budete hledat "otevřenější" pravdomluvnější diskutující.
Stejné je to s vaší až "posedlostí" centimetry. VŠE stavíte na naprosto nepodstatném výroku cizího člověka (a navíc z něj viníte mne - opravdu tragikomické).
Jak jsem již výše řekla - JÁ si na posouzení této diskuze třetí nezávislou osobou klidně "troufnu" - ba "potěší" mne ,-)
Vy byste mohl být (šeredně) zklamán (v otázce sebereflexe vás opravdu "převálcuji" naprosto jednoznačně).
Nelžu nevymýšlím si neurážím - zato vy jste na slovo "sebereflexe" reagoval ... "vyletěl jak čert z krabičky"
Na ta data jež zmiňujete se klidně ještě jednou večer podívám a opíši je s přesným udáním zdroje - jista si samozřejmě z hlavy nejsem, ale možná by jste BIG VELKOU omluvu si pomalu připravovat měl ,-)
Pěkný den