mufik.martin posted by:
Kazdy tachometr promeruje, smirte se s tim, kazdy nema GPS na mereni rychlosti. KAzdy prsote uvadi tachometrove udaje a kazdy to tak chape.
jsem ten autor, takze strucne:
nepisi, ze nevejdu do auta - pisi, ze ty sedacky nejsou pro 190cm ridice, zvlast na dlouhe cesty - je to muj nazor, mel jsem spousty ruznych aut, nechvalim/nehanim jenom nejakou znacku...a auta miluji vsechny...i Fiat 126P...
ten kopanec pri Octavkach - mel jsem O1 81kW, casem cipnutou na cca 150koni...bez ohledu na vykon jsem musel radit 3,4 kdyz jsem obihal kamion...Focus tahnul rozhodne v sirsim rozsahu...nepisi, ze motor ve Focusu je lespi nez 81kW Octavka - jen ze je pruznejsi...Octavka ma rozhodne "vetsi vykon" a pocitove "jeste vetsi"...
190km to jelo podle GPS
dodnes nechapu....ale byl to vyjimkecne zachovaly kousek....a jelo to tak jen chvili, na dlooouhe rovince...realne to vsak zvlada 180 tachometrovych kdykoli...
jeste jednou - pisi tady sve poznatky-je mi jedno, jestli to nekomu pripada jako reklama, ci hana...taky jsem se tady poucil od nekterych, tak pridavam sve...
obecne ma clovek snahu precenovat svoje auto - ja dost auta stridam, a hodne jezdim...takze vsechno je relativni...