PetrT posted by:
Biggby posted by:
Já mám takový pocit, že si tady z nás ten mladý človíček akorát tak střílí.250km/h je maximálka, kterou to vozidlo mělo v době výroby. Za těch 15+ let určitě některé koníky ztratilo. Navíc pokud by na takovém autě nic neudělal a jel 250km/h, tak nejen, že by se chlapeček slušně řečeno pokakal, ale taky by se mu pokakalo auto, protože při takové ceně auto nemůže být ve 100% stavu. Navíc, to že jsou tam jiné turba motoru určitě nesvědčí a ty jsi si při prohlídce určitě zkontroloval kompresi, že? Spotřeba je taky nereálná, protože v takové rychlosti už motor točí do hodně vysokých otáček a určitě by neklesla pod 40, zvlášť, když jsou tam ty obří turba. Navíc není možné, aby se v sedačkách klouzal. Ty sedadla jsou hodně ergonomicky stavěné, takže by musel být hubený jak noha modelky.A teď ten nejdůležitější fakt.Který rodič by dovolil 18ti letému spratkovi utratit všechny prachy za bezednou díru na bankovky?Ano, právě jste si sami odpověděli.
To že je to fake mě taky napadlo, ale bral jsem to tak že případná diskuze může pomoct někomu kdo o tom opravdu přemýšlí... Podobná auta jsou totiž vážně pro mladého kluka lákavé, 150t dnes neni zas tolik peněz. Navíc pokud má ty prachy na svém účtě a je mu 18 nikoho se o svolení ptát nemusí, jási takhle koupil i přes naprostý odpor rodiny svou první motorku.
Jo auto jsem si koupil bez jakéhokoliv dovolení a co jsem byl v servise na prohlídce tak jsem si to zkontroloval celé sám a motor je ve velmi dobrém stavu rozvody jsou již dělané je tam štítek že to dělaly ve 123 000km,a asi vás bude zajímat jak poznám dobrej zachovalej motor.protože jsem vyučený automechanik a nyní studuji obor podnikání. neříkám že to auto je zrovna levné na provoz ale taky jsem nepsal že to HGT je prodané Audinku mám jako leštěnku a HGT na běžný ježdění a když si se mnou bude nějaký frajírek dát závod na letišti?tak se stavím při cestě doma pro audi
jinak audinka je po přeleštění laku a vypadá bombasticky je to ta modrá tmavá.Jinak k těm sedačkám ano kloužu v nich nemám takový pocit jako v sportovních anatomech co mám v HGT(jsou to sparco evo) ale asi je nechám přečalounit společně s volantem do alcantary.
Jo a k té větě že mne založil tatínek tak ten mne nezaložil protože s námy nežije 17let a ani jsem ho neviděl jinak se chci zeptat co je na tom že tam mám turba z rs4 vždiť rs4 má stejnou 2.7 V6ku jako s4 akorát je trochu nabušenější a řeči jako že se to začne srát? jo možná začne tak ve 300 000 km
pojistku na to nepotřebuji stačí povinné ručení a to jsem platil 3500,- nějaké havarijní atd mne nezajímá protože s tím autem neplánuji někde havarovat.Jinak spolehlivost je určitě velmi dobrá v servisní knížce jsou zapsané jen běžné věci jako olej,filtry atd. jediné co je tam jako porucha je výměna lambda sondy.Jinak známá má Kiu ceed 1.6ku diesel a to auto je pořád v servisu a to je to podle mnohých rozumné auto netvrdím že jsou to nespolehlivá auta nebo korejský křápy ale je vidět že nezáleží na modelu nebo značce auta jde o to na jaký kousek člověk narazí.