Svoro posted by:
Tú Leganzu u nás v Dubnici je vidieť dosť často. Tuším bývaš na Kollárovej, že? Musím povedať že kasňa naozaj nie je v zlom stave. Raz som mal možnosť riadiť toto auto, síce krátka trasa v rámci bazáru - leštím totižto autá a svetlá a za ceny, ktoré sa predáva to naozaj nie je zlé auto. Vo výbave, pohodlné a naozaj priestranné. Bezpečnosť nehodnotím, asi to vzhľadom k veku a vtedajšej technológií už asi nebude Bohviečo, ale pri porovnaní s autami z tej doby, to nemusí byť zlé. Dnes už ale asi nič moc. Ale prečo vlastne píšem, sorry ale prib.lblé poznámky niektorých "účastníkov" diskusie..., škoda sa vyjadrovať. Ak niekomu stačí ku šťastiu takéto auto, prečo nie, niekomu ide naozaj o pohodlie a priestor a to doslova za pár korún. A to to auto spĺňa úplne v pohode. Ja som majiteľom staršej Marei (pre 90 percent z Vás starého vraku), ale mne to ku šťastiu stačí taktiež. Motor 1,9jTD, asi naj motor z dnešných dieslových motorov, je to Weekend, takže odvezie hocičo a hlavne neskutočne dobré pruženie - neznášam totižto tvrdé autá. Prvá Marea poslúžila vynikajúco vyše 4 rokov, predaná len kvôli tomu, že to bol sedan, inak veľmi spoľahlivá a táto takisto bez závad. Tiež by som ich tu musel v prípade písania recenzie vychváliť do neba, lebo tak bezporuchové auto som predtým nemal - jedine Hondu Legend, ale s tou sa to porovnávať nedá
, ale recenziu nenapíšem, lebo pokiaľ človek nie je minimálne majiteľom Lexusu 450h, tak sa to tu ani neoplatí dávať a človek si vyslúži od "diskutujúcich odborníkov" tak maximálne posmech.
Áno, áno, na Kollárke bývam . Zaujímalo by ma, či sa aj poznáme ?
Kasňa je zachovalá, iba z pravej strany zozadu je buchnutá od predošlého majiteľa.
O Mareu som mal kedysi záujem, mal som totiž na výber medzi Bravou, Mareou, Nexiou a Puntom. Vtedy mali všetky autá nejaký problém, okrem Nexie, ta kvyhrala tá. Odvtedy sa vláčim s automobilkou Daewoo a nemôžem na ňu povedať ani jedného zlého slova. Dostupnosť origo dielov nieje problém zohnať, je to koncernová automobilka, čiže kde nie je napísané GM, nie je origo diel. (sú aj fakei, bohužiaľ) . Veľa iných automobiliek má s týmto fasovaním origo dielov problém, nakoľko nevedia, kam ich diel patrí.
Zmámi majú Mareu a je to skutočne nezmar auto. HOLD podarený model .
Tak nech slúži a možno sa dakedy stretneme na hambáči