Tomáš posted by:
Skvělá recenze, zanesené EGR ventily jsou tradiční bolestí snad všech vozů Daewoo, To řazení je problém, vím, že se tam rozhazovali celé převodovky. A to měla auta nejato pár tisíc km. S tou odvahou, pořád mi připadá, že se tady v tomhle státě každý bojí mluvit pravdu. Spousta článků (netýká se to těch na Tipcars) mi přijde jako by byly tvořeny pod dohledem Public Relation té, či oné značky. Trochu mi to připomíná stav před listopadem 1989, ale tehdy se to dalo chápat (s StB na krku člověku nic ...
Sám jsem tady napsal recenzi na DAEWOO NUBIRA 1,6 r.v.1998. Plně souhlasím s ÚMYSLNÝM překrucováním udávané spotřeby a výkonu motoru u této značky! Kvalita plastů a celé elektrické soustavy je skutečně katastrofální. O auto jsem se musel velmi pečlivě a neustále starat a pak to celkem šlo. Pak jsem přesedlal na novou Octávku a kromě dalších věcí jsem překvapen takovými "drobnostmi" jako: nemusím mazat po každém dešti pružiny stěračů, nemusím každý půlrok měnit určitý díl výfuku, není nutno po návratu z Chorvatska mazat a seřizovat (to byla fakt síla!) otevírání všech dveří, slyším rádio a konečně nemusím co 14 dní na benzínku. Mohl bych pokračovat, ale přesto pro nenáročného klidně založeného řidiče, který je zvyklý ze staré škodovky na výše uvedené činnosti, je NUBIRA dobré auto za málo peněz.