rohYpnol posted by:
Jasně. V autocaru, kde je lístek za stopáďo se sedí pohodlnějc. A je to i levnější. A možná bude i brzdit líp než Logan ;)
Ne teď vážně. Logan je vážně ZA TU CENU příjemné vozítko. Alternativu za Logana jste mi tu také nenabídla (ona také v podstatě ani není). Nebudu vám dál rozmlouvat VÁŠ názor. Plně ho respektuji i když s ním nesouhlasím (to u nás vždycky říkají politici na rozsudek soudu :D). Já mám názor zkrátka jiný a pokud hodnotila autorka vzhledem k ceně, pak podle mě hodocení v žádném p...
Milý rohYpnol(e)! Tak mi to "nedalo" a podívala jsem se na testy dacia (logan, sandero, mcv) ...
Dle textu jsou např. brzdy "dostačující, vadnou při opakovaném brždění) - dle MĚŘENí Logan zastaví za 50, resp. 53 metrů .... já bych BEZ ohledu na to s čím chcete srovnávat (ať dle "velikosti" vozu, či dle ceny) 1* NEdala ...
NEjde ale zrovna o ty brzdy - tato dacia dostala "za 1" úplně ve všech "dispiclínách": sedadla = vynikající (lepší nenajdete); brzdy = vynikající (lepší nejsou); řízení (exaktně přesné); design (nejrkásnější/nejatraktivnější/nejšmrncovnější vozidlo v zaplatitelné kategorii = je dacia "van" mcv); řazení (na "levný" rumunský renault NEní ..); spotřeba (v posledním německém AutoZeitung jsou "best" auta z mnoha pohledů a dle mnoha různých kritérií - od spotřeby přes brzdy po zrychlení 0-200 - prostě "skorocovásnapadne" - tenhle motor mezi "nej-" ve spotřebě NEní ani v cliu nebo kam se také dává ... tak PROČ za JEDNA?); dynamika motoru (OPĚT NEJlepší ze všech?) ...
To jsem NEvyjmenovala ještě všechny "ZA JEDNA" - prostě to hodnocení je totálně "NEsmyslné" - jeli majitel(ka) spokojena - bezva, ale "za 1*" - to je prostě NEsmysl.
PS: V mnohých hodnoceních dacia asi ani za "2" nemá nejmenší šanci ... (určitě v prostoru a ceně - TAM bych také "1*" dala, v těch dalších dispiclínách už by to (zřejmě) horší a horší bylo ...
PPS: Ten Galaxy a S-Max ... já to prostě ráda NEmám. Je to stejné jako když si zítra jiné oblečení (a stejné botky) vezmu - stále jsem to já (a v případě těchto ford(ů) jsem si asi i prádlo a blůzu nechala včerejší ... budeme "hrát", že jsem někdo jiný? ,-)
Pěkný den (a hóóóóóódně se usmívám - jedu na pár dní tam co navigaci ani NEpotřebuji, neb tam VŠECHNY cesty vedou .-)