mari posted by:
Musím přiznat, že ve mě vyvolává C5 rozporuplné emoce. Na jedné straně stojí vynikající komfort, na straně druhé kvalita montáže i použitých materiálů. Hned vysvětlím: Například upevnění bočních plastových nádstavců prahů je provedeno tak nekvalitně, že s tím jde prakticky již od nového vozu hýbat ve všech směrech a vykazuje mnohdy centimetrové vůle. V interiéru téměř nic opravdu pořádně nelícuje, vysouvací držák nápojů na levé straně od řidiče má co dělat, aby udržel sám sebe, natož plnou plech...
no nevim co ktomu rict...vlastnim C5 2.2 HDI 1/2004 Exclusive...jenom par postrehu...auto oje pohodlne...ale ne az tak jak sem cekal, na rebrinaku to neni takovy plavny jako bych si pral, to mne zklamalo protoze sem ho kupoval prave proto ze cca 30 km cesta do prace je prave takova a chtel sem mit pohodli - nemam, alespon ne pri vysich rychlostech cca 110...dale..auto je citlive na vitr pri dalnicnych rychlostech,sice tehdy byl dosti ostrej vitr (v AUT) ale i tak to bylo neprijemny a musel sem korigovat volantem, ale nemel sem zapnuty sportovni mod,tak nevim, spotreba ujde ,prumer tak do 7 l,motor je kultivovani,nekdi az moc,ja potrebuji slyset motor jak se chova a podle toho radit, ne jenom koukat na otackomer,takze se mi uz nejednou stalo ze sem jezdil na 3 v domneni ze tam mam 5 ( a to nejsem hluchej:)), spracovani je v pohode,asi fakt zalezi na konkretnim kuse..treba si dat pozor na elektriku,jestli vse funguje, u mne napriklad si zije klima vlastnim zivotem,z leve strany jde tepli vzduch a z prave studeny..nekdi, nekdi je zase vse O.K....takze celkove muzu odporucit,ale nesmite mit prehnane ocekavani na komfort podvozku