Kylie posted by:
Abyste to POCHOPIL - po roce co se tu "snažím" aktuálně "završeném" i český textem v AUTO-OJETINY vy a vám podobní budou i nadále "plácat" to své BEZ jakýchkoliv znalostí, prostě protože jste se "rozhodli" a "představujete si to tak"
Co se konkrétně o Citroën C5 V6 píše v Deutschland i v česku je pravda - i když to asi NEdovedete "zpracovat" (otázkou spíše pro PSYCHOLOGA je "proč ne" ,-)
PS: Doba "přeje" bohužel spíše jiným motorům a docela se OBÁVÁM budoucího vývoje, ale já si ráda "užiji" víc...
Myslím, že když někdo napíše-k tomuto tématu končím, přepínám, vypínám-měl by to opravdu udělat. Pak už je jeho jakákoliv snaha o cokoliv vážně úsměvná.
Je dost troufalé napsat, že většina lidí kromě Vás tu jen plácá to své bez jakýkoliv znalostí. Kolik Vy toho víte o znalostech přispěvovatelů??? Pořád si myslíte, že jen Vy čtete, že jen Vy jezdíte? To si přece nemůžete myslet.
Vy jste ale ve své, nevím proč, zapálenosti vůbec nepostřehla, že tu nikdo nepopíral názory odborníků-že totiž 3,0 V6 může být dobrou volbou pro C5. Jde jen o to, že v konkurenci jiných šestiválcových třílitrů ničím nevyniká. Svezte se jinými třílitrovými šestiválci a zjistíte, že Vám taky málokdo ujede, že mají taky plynulý zátah, že mají výkon dostatečný...atd
Znova opakuji 3,0 V6 od PSA je mezi třílitrovými šestiválci šedý průměr. Mám si přečíst jak ho odbornící chválí? Tak si taky přečtěte jak chválí odborníci jiné třílitrové šestiválce. Samozřejmě ikdyž je to jen šedý průměr, může být pro C5 dobrou volbou, protože prostě lepší benzinák tam nebyl.
Vy tu až opravdu úsměvně vehementně tvrdíte, že to je nadprůměr-no, mě nepřesvědčíte. Já bych si toho motoru ani nevšim. Znám prostě horší třílitry, ale i výrazně lepší. Jenže sranda je, že pokud někoho přesvědčíte, stejně bude mít tady u nás problém si to vyzkoušet-jejich nabídka je zoufale malá-jeden kus zde na tipcars. Tak o čem je jako řeč??
A pokud se ten někdo nakonec někde nějakým sveze a předtím jezdil maximálně dvoulitrovými čtyřválci, jistě ocení ty vlastnosti, o kterých mluvíte, ale pokud předtím vyzkoušel či déle jezdil jinými třílitrovými šestiválci, tak ho s nějvětší pravděpodobností nijak výrazně nepřekvapí.
A to jak tu často píšete jaké auto si budete kupovat a jaké časopisy jste četla-to má být jako co? Maličko to zavání povyšováním. Jedna asijská filosofie říká-skutečný mistr své umění tají...