anonym posted by:
Chlápek má radost z boudičky, to je fajn. Každej má radost z něčeho a tak to má bejt. Recenze však zavání naivitou a doměnkami.. viz. zvykání řídící jednotky a topení klimy. Řídící jednotka si nemá nač zvykat, maximálně tak motor. Klima sama o sobě obvykle netopí, používá teplo motoru - jednou jsem tedy u určitých značek aut slyšel něco o spirále na způsob fénu ve vzduchotechnice ale neviděl jsem to.
Možná má chlapík v boudičce nezávislé topení nebo PB teplomet.
tak tomuhle rikam fakt tezkej nadsenec.kdyz jsem cet tu recenzi a vypis vybavy musel jsem se vratit na vrch clanku a znovu si precist ze se nejedna o recenzi lexusu ls ve vybave wellness,ale jenom dodavka citroen.mel sem berlingo hdi na kseft a do tedka nepochopim ty fandy co to kupujou.protoze kdyz vozim krabice tak koupim radsi klasickou dodavku a jinak kazdy kombi na ktery si vzpomenu je tisickrat lepsi nez tenhle francouzskej sunt na kterym se prosedi sedacky uz po 30tis km,vsechno tam drnci,jizdni vlastnosti jako felicie,proste za ty prachy hruza.a to se nemluvim o 1.4 55kw.s tim se neda predjet ani nalozena avie.za tretinu tehle penez se da koupit nadherny japonsky kombi ktery pri stejny spotrebe bude mit aspon 140ps a clovek si v nem oproti tomuhle fakt bude pripadat jako v lexusu a ne v udrnceny dodavce.ale nic osobniho proti recenzentovi,preju at citroen slouzi,jen si osobne myslim ze tech 400 tis se da i lip utratit.vyhodou je ze se to bude relativne dobre prodavat,protoze nadsencu milujicich supr prakticke frantiky se najde vzdy dost.tak hodne stastnych km a kdyz bude nalozena cela familie tak radsi nepredjizdet