Lukas Zahradnik posted by:
Ahoj, tohle auto je to nejlepsi v cem jsem kdy jel. A ze jsem ridil hodne aut...
Bohuzel jej nevlastnim ale az jednou budou penize sahnu jen a pouze po X5
Sametovy beh, komfort, velky prostor, prehled, sportovni vlastnosti....nenajdete auto ktere ma vsechhny tyhle vlastnosti najednou...
Kamarad se v ni vyboural , rovnou do zdi , narazova rychlost 110km/h a vsichni 4 lide co v tom jeli v klidu vystoupili !!!!
je pravda drahe , o tom zadna , nicmene kvalita BMW se nezapre..dalsi znamy ma najeto...
To s tou kvalitou jsou jen pověry. Táta má X5 4.4 2002, sere se pořád a všechno. Stejně tak jako před tim MB ML320 a další "kvalitní" vozy německé provenience. To jsou jen reklamní slogany a zažitý klišé, ale kvalita je srovnatelná s Fiatem a kde jakym Asijcem. Moje 166ka 3.0 V6 je na tom kvalitativně srovnatelně, né-li líp a svezení je lepší, pravda nenůžu na louku. Nicméně X5 projede asi tolik co MBéčko.
A to s tim sportováním bych taky nepřeháněl. Možná tak 4,8is, ale osobák to neni. A navíc kufr nic moc. Tagže je jen hezká, ale mohla by bejt mnohem větší. Snad bude X7.
Btw. Sednout si dozadu je spíš za trest, je to jako trestná lavice akorát v kůži a spřipojením na internet:)