tomaskrtek posted by:
Nepřipadám si jako zakomplexovanec, přirození rozhodně nemám malé a přesto jsem o Q7 silně uvažoval, s motorem 4.2 benzín a vzduchovým podvozkem. Nevidím důvod se stydět za to že se mi líbí, že mě fascinuje zvuk osmiválce, ani za to že na takovéhle auto mám. A na rozdíl od většiny přispěvatelů do diskuzí se podepíši. Koupil jsem si jiné SUV, prostě jen proto že se mi tato auta líbí. A že to bere 15 litrů na sto? To je snad můj problém, ne? Vy, co kritizujete, jste mi na něj nepřidali, a na benzí...
Váš příspěvek je celkem rozumný, ale dokonale to kazí věta "A že to bere 15 litrů na sto?", ze které právě čiší ty vlastnosti, které tu ostatní kritizují. Typický pohled člověka, který má dost peněz a nemíní se ohlíet na okolí. Jejich jediným kritériem únosnosti spotřeby pak je, jestli jsou za to ochotni zaplatit, ale už ne to, jestli jsou ostatní ochotni to inhalovat. Tedy typický přístup do sebe zahleděného zbohatlíka. Asi jste to nechtěl, ale nevědomky jste všem kritikům výše dal zapravdu.