Tomáš posted by:
A k těm odborníkům: Já osobně jsem se vždycky snažil vyvarovat tipickému pindání o ničem.....moje reakce také nenaleznete u všech recencí, ale na dvacetiletého hocha, který zde píše jak 2,5 114kW skvěle jede a perfektně sedí v zatáčkách prostě musí reagovat každý, kdo v tom voze seděl !!! Buď si chlapec vymýšlí a auto vyděl jen u souseda v garáži, nebo v něm opravdu jel a jelikož to bylo nejsilnější vozidlo ve kterém seděl tak měl pocit že jede. Kdysi když jsem přesedl ze Š105 do Favorita měl js...
"ale na dvacetiletého hocha, který zde píše jak 2,5 114kW skvěle jede a perfektně sedí v zatáčkách prostě musí reagovat každý, kdo v tom voze seděl !!! "
Samozřejmě že nemusí.
Mně se taky nelíbí X věcí, A4 2,5TDi bych si nekoupil prostože ho prostě ke svému spokojemému životu nepotřebuju stejně jako x jiných spotřebních věcí.
Ale taky neptřebuju psát zamindrákované příspěvky, jenom protože tohle auto zrovna není podle mého gusta a či mám nějaký ryze subjektivní pocit, že nějaký auto jede líp. Proč Vás proboha popouzí, že tomu klukovi to stačí ke štěstí ? To Vás nějak baví to kazit ?