Volkswagen začíná odtajňovat další SUV. T-Cross bude to nejmenší

Our theme
Radek Pecák | 03.07.2018
První obrázek připravovaného vozu VW T-Roc | foto: Volkswagen
Zatím jen jednu skicu zadních partií vozu odtajnilo tiskové oddělení největší evropské automobilky Volkswagen. Záď se tváří docela sportovně.
Ještě letos chce Volkswagen uvést do prodeje další své SUV. T-Cross bude v řadě od největšího k nejmenšímu ten poslední. Připomeňme, že značka již teď nabízí Touareg, Tiguan Allspace, Tiguan a T-Cross. Přitom se zdá, že ofenzíva značky v této oblasti ještě neskončí. Například se hovoří o kupé SUV odvozeného od Tiguanu.

Skica prozrazuje, že nad zadním sklem bude umístěn poměrně velký spojler a zadní světlomety propojí světelná linka. Členitý zadní nárazník bude vyroben z dvoubarevného plastu. Na bocích se objeví podobné ostré hrany, jaké má větší sourozenec T-Roc.

Konkrétních informací zatím existuje jen málo. Volkswagen obrázek doplnil pouze údajem o délce. Ta bude činit 4 107 milimetrů. Seat Arona, se kterým bude sdílet motory i velkou část komponent podvozku, je o tři centimetry delší.

Pod kapotou by se tudíž měly objevit zážehové litrové tříválce i čtyřválec 1,5 TSI. Pohon všech kol se s velkou pravděpodobností u tohoto vozu nabízet nebude.
Article rating
Rated: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Discussion
no discussion yet
post a comment to this discussion
Nejčtenější články předchozích 7 dnů