Video týdne: Šílený kamioňák, záchrana psa na dálnici a létající dragster

Our theme
Redakce | 15.03.2015
Řidič kamionu na Benešovsku ohrožoval svou bezohlednou jízdou ostatní šoféry. | foto: YouTube
Řidiči kamionů to nemají vždycky jednoduché. Ale snad nic nedokáže ospravedlnit nepochopitelné chování šoféra, který na Benešovsku bezohlednou jízdou ohrozil další vozidla na silnici.
Jeho chování zachytila kamera v kabině automobilu, který jel za zmíněným kamionem. Na záběrech je nejprve vidět marná snaha řidiče kamionu o předjetí jiného náklaďáku, kvůli niž zcela zablokoval levý pruh. O stejný manévr se tedy pokusil znovu o kus dál, tentokrát ale v místě bez "předjížděcího" pruhu. Protijedoucí auta tak musela náhle uhýbat na krajnici. Situace se stala ještě dramatičtější poté, co se kamion při předjíždění rozkymácel.

Video ukazující událost ze začátku března se nedávno dostala na server youtube.com a následně ji začala řešit policie. Ta prý už zná totožnost řidiče a nyní žádá svědky, aby se ozvali na linku 158.

Upozorňujeme, že následující záběry obsahují několik vulgárních výrazů.

Na silnicích zůstaneme i v dalším videu. Tentokrát se ale přesuneme do Brazílie a podíváme se na netradiční záchranu psa, který vyskočil z jedoucího auta na dálnici. Naštěstí byla poblíž parta motorkářů, která téměř zastavila provoz a psa odchytla dřív, než mohlo dojít k nějaké vážnější nehodě.

Šťastný konec měla i nepříjemná událost zobrazená v posledním klipu. Během závodů dragsterů na dráze Gainesville na Floridě došlo k hrozivě vypadající nehodě jednoho ze závodních speciálů. Vůz se v rychlosti okolo 480 km/h zničehonic přelomil na dva kusy a vyletěl vysoko do vzduchu. Onou dobrou zprávou je skutečnost, že jezdec Larry Dixon vyvázl jen s lehkými zraněnimi.

Article rating
Rated: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Discussion
no discussion yet
post a comment to this discussion
Nejčtenější články předchozích 7 dnů