Video týdne: Nejhorší řidič v Kanadě, zázračný nález a skvělá oslava milníku

Our theme
Redakce | 14.12.2014
Člověk za volantem stříbrného BMW X3 si v Kanadě vysloužil pověst nejhoršího tamního řidiče. | foto: YouTube
Praha /VIDEO/ - Videa se zoufalými parkovacími manévry patří na internetu k těm nejoblíbenějším. V kanadském Calgary se však povedlo natočit záběry, jaké jste ještě neviděli. Jsou tak neuvěřitelné, až si řeknete, jestli je vůbec něco takového možné.
Pokud ano, pak by řidič stříbrného BMW X3 měl okamžitě vrátit řidičský průkaz. A o co že tedy jde? Stručně řečeno o zcela šílenou snahu vyjet z poloprázdného parkoviště. Člověk za volantem na to potřeboval čtyři a půl minuty - a ještě u toho poškodil opodál stojící Mazdu3.

Ve Francii se před několika dny povedl úžasný nález. Přišlo se totiž na zapomenutou sbírku aut, kterou v padesátých letech začal budovat podnikatel Roger Baillon. Zůstala po něm stovka vozů, mezi nimiž najdeme například vzácné Ferrari 250 GT Spyder California nebo Talbot-Lago kdysi patřící egyptskému králi Farúkovi.

Vauxhall je jednou z mnoha značek koncernu General Motors. Působí ve Velké Británii a zjednodušeně řečeno prodává Opely s pravostranným řízením a jiným logem. Auta montuje ve dvou závodech, jedním z nich je od roku 1964 továrna v Ellesmere Port. A právě tady byl 9. prosince vyroben už pětimiliontý vůz. Vauxhall se rozhodl tento milník oslavit skvělým způsobem. Posuďte sami. 

Article rating
Rated: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Discussion
no discussion yet
post a comment to this discussion
Nejčtenější články předchozích 7 dnů