Škoda Auto začala vyrábět novou Fabii Combi. Na trh dorazí v lednu

Our theme
ČTK | 15.12.2014
Škoda Fabia Combi. | foto: Škoda Auto
Mladá Boleslav - Automobilka Škoda Auto dnes v Mladé Boleslavi začala vyrábět novou generaci Fabie Combi. Na trh bude uvedena v lednu 2015, základní cena činí 262 900 korun.
Automobilka očekává, že v Česku bude největší zájem o verzi s čtyřválcovým turbomotorem 1,2 TSI o výkonu 90 koní ve výbavovém stupni Ambition za 292 900 korun.

Vstupní výbava Active nabízí například šest airbagů, elektronicky řízenou uzávěrku diferenciálu XDS+, centrální zamykání či multikolizní brzdu.

Vyšší Ambition přidává třeba rádio Blues, systém sledování odstupu od vpředu jedoucích vozidel včetně nouzového brzdění, elektricky ovládaná okna vpředu, elektricky ovládaná a vyhřívaná vnější zpětná zrcátka, mlhovky a dálkové ovládání centrálního zamykání.

Škoda Fabia Combi.


Standardem pro všechny motorizace je systém Start-Stop a rekuperace brzdné energie. Zákazníci budou mít podle automobilky zájem také o nový tříválcový agregát 1,0 MPI s výkonem 75 koní ve výbavové verzi Active za 262 900 korun.

Objem zavazadlového prostoru se u nové Fabie Combi oproti předchozí generaci zvýšil o 25 litrů na 530 litrů, při sklopení sedadel až na 1395 litrů. Představení vozu najdete zde.

Podrobnější informace o cenách a výbavách naleznete tady.
Article rating
Rated: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Discussion
no discussion yet
post a comment to this discussion
Nejčtenější články předchozích 7 dnů