Lamborghini Huracán s chromovým vzhledem je záruka nepřehlédnutelnosti

Our theme
Jan Zajíc | 20.05.2017
další 4 fotky
Lamborghini Huracán v chromové úpravě. | foto: Forgiato
Když jedete v Lamborghini, jakémkoli, je přirozené, že nejste zrovna nenápadní. Přesto má někdo pocit, že samotný italský supersport je k získání pozornosti málo.
Spoustu zvláštních přání, jak svoje "Lambo" odlišit od vozů dalších majitelů a učinit jej nápadnějším, může splnit už při výrobě samotná automobilka. Ale co když je i to málo?

Pak se můžete obrátit na některého z úpravců. Tak jako vlastník tohoto Huracánu, který zřejmě miluje pozornost. Obrátil se na známou firmu Vorsteiner a stroj vybavil jejím kitem Novara, který zahrnuje například přední spojler, nové nárazníky, větší prahy či zadní nárazník s difuzorem a výrazné zadní křídlo.

Čtěte také: Volkswagen potvrdil ostrý up! GTI. Bude mít 115 koní a přijede už příští rok

Firma Forgiato pak dodala 21palcová kola. Nejvíc pozornosti ale přesto upoutá barevné provedení, takto modifikovaný Huracán se totiž oblékl do chromu. Takže trochu připomíná pojízdné zrcátko. Hodně drahé zrcátko.

Technika se zřejmě neměnila, vůz tedy pohání 5,2litrový desetiválec o výkonu 610 koní (448 kW) a nejvyšším točivém momentu 560 Nm. Z klidu na stovku Huracán zrychlí za 3,2 sekundy a umí jet až 325 km/h.
Article rating
Rated: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Discussion
no discussion yet
post a comment to this discussion
Nejčtenější články předchozích 7 dnů