Jak by vypadala dnešní auta v oholených verzích? Hodně divně, podívejte se

Our theme
Daniel Fuglevič | 08.06.2017
dalších 31 fotek
Škoda Octavia. | foto: X-Tomi Design
Vlna "oholených" základních verzí bez lakovaných nárazníků už dnes neletí. Stále se však najdou nadšenci, kteří si skrze grafické ilustrace představují, jak by současná auta v této co nejlacinější specifikaci vypadala.
Kdo by si nepamatoval Škodu Fabia Junior? Vůbec nejlevněji vybavená Fabia první generace byla nabízena pouze v karoserii hatchback, měla litrový a později 1,2litrový motor, plechová třináctipalcová kola, vytratil se posilovač řízení a hlavním poznávacím znamením byly nelakované nárazníky.

Pokud nás znalosti neklamou, takto základní edice vozů dnes kromě dodávek nabízí pouze rumunská Dacia. Standardní výbavou by sice tehdejší Fabii Junior možná překonala, stále však u ní najdete v nabídce nelakované plastové nárazníky.

Čtěte také: Nová řada The Grand Tour bude mít premiéru už v říjnu. Bude drahá a se změnami

Jak by ale vypada i další současná auta různých značek v oholených základních verzích se zmíněnými nárazníky a ocelovými koly, na to se můžete podívat v galerii.

Autorem zajímavých ilustrací je designér X-Tomi a nutno podotknout, že u normálních osobních aut se nezastavil. Virtuální dostupné verze sportovních či supersportovních strojů vypadají nakonec ještě bizarněji.
Article rating
Rated: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Discussion
no discussion yet
post a comment to this discussion
Nejčtenější články předchozích 7 dnů