Foto: Bugatti, Ferrari a další nezvyklá auta vyrazila na rally

Our theme
Jan Markovič | 27.11.2018
dalších 5 fotek
Šestnáctiválcový supersport se do rally opravdu příliš nehodí. I když má 4x4 | foto: Budget Direct
Jaké by to bylo, kdyby se na závody rally vydala auta, které se pro ně očividně nehodí? Možná by to vypadalo tak, jako na následujících obrázcích.
Bugatti Divo driftuje štěrkem a hlína mu odlítává od kol. Ferrari Portofino s přídavnými světlomety krouží zatáčkou. To a další uvidíte v následující fotogalerii, ve které je sedm velmi neobvyklých aut v závodech rally. Samozřejmě jde jen o absurdní představu jednoho umělce, ale obrázky jsou tak pěkně vyhotovené, že by se laikovi mohly zdát prakticky uvěřitelné.

Sérii rally aut, z nichž ne všechny jsou supesporty, předvedla na svých stránkách pojišťovna Budget Direct. Ta je známá tím, že sama sebe propaguje právě sadami takových absurdních výtvorů. Nedávno například ukazovala fiktivní snímky super aut v těžkém terénu. Protože pojišťovna v Česku nepůsobí, můžeme ji pochválit za vtipný marketing.

Prohlédněte si tedy následující fotogalerii a dojděte až do konce. Na posledním obrázku sice není žádné Bugatti, Ferrari nebo Lamborghini, ale přesto jde o auto, které se do rally hodí ze všech nejméně. A nebo možná ano, pokud by se obecenstvo chtělo smát, až by se za břicho popadalo.

dalších 5 fotek
Article rating
Rated: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Discussion
no discussion yet
post a comment to this discussion
Nejčtenější články předchozích 7 dnů