Dacia Duster Blackstorm: Víc stylu pro rumunské SUV

Our theme
Redakce | 07.11.2014
dalších 8 fotek
Dacia Duster v edici Blackstorm. | foto: Dacia
Praha /FOTOGALERIE/ - Automobilka Dacia se snaží nalákat další kupce modelu Duster. Na trh proto uvádí speciální edici Blackstorm, která vzhled oblíbeného SUV obohacuje o nekolik stylových prvků. 
I když se dá název přeložit jako černá bouře, černá barva nehraje hlavní roli. Je sice v nabídce laků, ale kromě ní lze edici Blackstorm objednat i v šedé Plaetine, bílé Glacier a šedé Cométe. 

Od běžného provedení se novinka liší hlavně žlutými polepy a stylovými prvky vyvedenými ve stejné barvě. Žluté detaily najdeme také v kabině - stejně jako černé saténové prvky. Na několika místech se opakuje motiv výškoměru.

Dacia Duster v edici Blackstorm.


Specialitou jsou třeba i 16palcová litá kola či chromovaná koncovka výfuku.

Výbava zahrnuje například elektricky nastavitelná a vyhřívaná zrcátka, elektrické ovládání oken, asistent rozjezdu do kopce, kůží potažený volant, manuální klimatizaci, palubní počítač, mlhovky, centrální zamykání či rádio s ovládáním pod volantem.

Edici Blackstorm Dacia nabízí jen s pohonem všech kol a se dvěma motory, přičemž oba jsou spojeny s šestistupňovou manuální převodovkou. Benzinová šestnáctistovka poskytuje výkon 105 koní, naftová patnáctka pak 109 koňských sil. 

Dacia Duster v edici Blackstorm.



Zážehová varianta je levnější, stojí 359 900 korun, vznětová vyjde na 414 900 Kč.
Article rating
Rated: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Discussion
no discussion yet
post a comment to this discussion
Nejčtenější články předchozích 7 dnů