Chcete řídit Formuli 1 nebo dostat auto zadarmo?

Our theme
MixMedia | 15.05.2013
Internetové auto roku 2013 | foto: MMS
A co takhle víkend v luxusním hotelu? Otázka zní jednoduše a jednoduchá opravdu je. Stačí hlasovat v anketě Internetové auto roku.
Vážně existuje snadný způsob, jak se do monopostu F1 posadit. Anebo získat zadarmo zbrusu nové auto. Či do třetice všeho dobrého, je tady reálná šance vyhrát poukaz na víkendový pobyt s polopenzí pro dvě osoby do čtyřhvězdičkového hotelu.

Anketa, ve které česká internetová veřejnost volí nejoblíbenější auto, je ve své polovině. Stále je tak dost času přihlásit se na adrese www.internetoveautoroku.cz, zvolit své kandidáty a tipnout si celkový počet hlasů pro letošního vítěze. Nezabere to víc jak pár minut a ve hře jsou vážně parádní ceny.

Hrajeme tedy o automobil, Seat Mii, který získá ten, kdo zahlasuje a tipne počet hlasů vítěze ankety Internetové auto roku 2013 nejpřesněji. Druhou cenu věnovala cestovní kancelář Hitka a jde o účast na stáži v monopostu F1. Dopravíte se do Francie na závodní okruh Var a tam vás posadí do formule 1, kterou budete sami řídit!

Naopak pohodu a klid si užije vítěz poukazu na pobyt pro dvě osoby v některém ze čtyřhvězdičkových hotelů. I když - v hotelu Port na břehu Máchova jezera či Horizont v Peci pod Sněžkou nemusíte jen relaxovat, i zde můžete svůj čas strávit aktivně, třeba plachtěním na jezerní hladině nebo za psím spřežením. Romantika nebo dobrodružství, výběr je na vás.

Hlavními partnery ankety jsou AAA Auto, Cestuj.cz a hlavním mediálním partnerem je Autoweb.cz, mediálními partnery jsou Hypermedia.cz, Denik.cz a rádio Blaník, Radio City, Fajn radio, Hit radio a Rock radio.

Podmínky hlasování a veškeré další informace najdete na www.internetoveautoroku.cz.

Internetové auto roku 2013 logo


KOMERČNÍ PREZENTACE
Article rating
Rated: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Discussion
no discussion yet
post a comment to this discussion
Nejčtenější články předchozích 7 dnů