Drago5 posted by:
Zdarec, chci se zeptat,jestli je Vás víc? Víc těch, kteří příspěvky přeoperovaného Oslíka s C5 v šestiválu už nečtou. A to z důvodu strašného stylu psaní. Když vidím ty eseje s uvozovkama,uávorkama, mixováním velkých písmen, opačný slovosled,tak rovnou roluju na další.
Ahoj, nerad bych se přidal k nějakému honu na čarodejnice, faktem ale je, že ty uvozovky nad každým druhým slovem, který asi vyjadřuje vlastní názor paní Kylie, velmi z nepřehledňují docela sofistikované přízpěvky, to o C5 je prostě jen vkus, který je zbytečně nahlas vykřikován, to by samo o sobě tolik nevadilo většině lidí jako to, když začne rozmlouvat většině lidí jejich náklonost ke koncernu. Dost často mě to připomíná heslo jednoho moderátora, konkrétě toto:
"všichni budou šťastní, kdo nebude šťastný, toho donutíme".
Ke slovosledu bych měl spíš víc otázek než bych ho začal odsuzovat, konkrétně by mě zajímalo jestli styl psaní je přebrán z nějaké archaické literatury, nebo je to vlastní vynález? já osobně dost často její přízpěvky také nečtu, důvodem je právě nepřehlednost díky interpunkčním znaménkům, slovosledu a často kvuli hádavému stylu.
na druhou stranu kdyby se něco stalo a tato uživatelka své přízpěvky neposílala, moc by toho tu pak nebylo :o)