anonym posted by:
zdravím vás, ono jde o to co chcete, já jsem se rozhodoval nějak podobně, jen jsem zahrnul ještě audi. nakonec jezdím v bmw 530d. Zkusil jsem několik vozů a na podvozek bmw zmiňované volvo proste zdaleka nemá. Volvo je mnohem houpavější a naklánivější než mnoho aut, příd se noří. Spolehlivostí poslední volva prý také nevynikají. Náprav u bmw bych se nebál , záleží kde budete asi jezdit. Podle toho co se uvádí je minimální životnost nejméně 60 000km u každého dílu pokud s ním budete jeuzdit jako ...
medzi volvami je model S60 najspolahlivejsi, celkovo patri k miernemu nadpriemeru. skor nez spolahlivost je na volvach zaujimava zivotnost, ktora je spickova. vdaka tomu dokaze Volvo vydrzat ovela tvrdsie zaobchadzanie nez vacsina konkurentov. s BMW 5 sa da zrovnavat len velmi tazko. bmw je v podobnom stave a vybave zhruba o 150tis kc drahsie. do 400tis sa patka zhana zle. vacsinou su to auta starsie nez tri roky a maju min. 150 tis km. Volvo S60 rv 2003, ktore ma do 100 tis km, je v dobrom stave a vybave stoji okolo 400 tis kc. takze z tohto pohladu by som urcite radsej volil volvo. ceny originalnych nahradnych dielov volvo dovezenych z polska sa pohybuju na urovni dielov skodovky. v cr je viacerko kvalitnych neznackovych servisov volvo, ktore vam dokazu auto udrzovat, priapdne opravit kvalitne a lacno.
jazdne vlastnosti bmw su spickove a podobne ako zvysok auta sa s volvom zrovnavaju len tazko. v kazdom pripade by som sa ale vyvaroval konstatovaniam typu volvo na bmw proste zdaleka nema... volvo vo svojej kategorii patri k tomu najlepsiemu co je na trhu aj po strankach jazdnych vlastnosti, nielen bezpecia, kvality a imidzu.