Friday 17.11.2006 12:10,
autobazary
Jak si to tady pročítám a slyšim tu zlost na autobazary,musim vám dát za pravdu,že stáčení km bylo je a bude oblíbeným koníčkem v bazarech. Ale,o tom sem mluvit nechtěl,sám sem kupoval v r.2001 jetý auto,Fiat Brava 1.6 16V,r.v 96 v jednom nejmenovaném bazaru v Karlových Varech,bylo to po 1. majiteli,nalítáno asi 160 000km,víceméně občas garážované,přesně vyplněná sservisní knížka,cena taky ušla,auto se mi moc líbilo,i když mělo tolik najeto,sám majitel autobazaru mi tehdy řekl,že auto bylo bouraný na zadní část,docela dost,normální člověk by nic nepoznal,prohlásil,že to ale bylo celý vyměněný a auto nemá nic s geometrií apod. a řka ještě,že ty dvě ostatní Bravy,co mu tady stojí,který nemají tolik najeto a sou novější,zdaleka nejsou v tak dobrym stavu,jako tahle,protože se používaly jako fiermní auta,a tím mě přesvědčil o koupi,dodnes s tím autem jezdím,mám najeto něco kolem 200 000km a nemůžu si stěžovat.Takže někde,bohužel už asi jen málo,ale myslim že někde ještě stále ty poctivý lidi jsou.
respond