Negr86 posted by:
http://autobazar.hyperinzerce.cz/ford/inzerat/7181801-mondeo-2-5v6-ghia-nove-brzdy-atd--nabidka/
Hele nic proti autu, vypadá pěkně, ale 130 tisíc je dost peněz. Chápu, že je třeba v dobrém stavu a po vlekých opravách, ale tady bohužel o ceně rozhoduje trh, a ten mluví trochu jinak. Navíc zde je rozpočet vyšší a za ty peníze se dá pořídit novější generace s 2,5T, což sice není šestiválec (samotného mě to do budoucna mrzí), ale těch 50 koní navíc bude dost poznat.
Jenže tady je prioritní poptávka po naftě, protože "to málo žere", takže takového zájemce na benzín o větším objemu nezlomíš, i když na číslech ukážeš o jakých konkrétních rozdílech jde řeč. Další věc je definování ročního nájezdu, který se mi zdá přitažený za vlasy. Cesty do práce a z5 tvoří minimum a ostatní soukromé cesty jsou vysoké. Ano je možné, že mají chalupu 200 km od baráku a tráví tam většinu víkendů a občas jedou dál na dovo, kdo ví.
Já bych po zkušenosti s Mondeem volil o5 Mondeo, protože se mi s ním dobře jezdí a je praktické Má své mouchy, třeba absence skiboxu je paux pas, jenže s rodinou stejně musí lyže spíše do boxu na střeše. Nedělený sedák je taky přešlap. Jenže usednu za volant a tyhle malichernosti odpouštím.