Kobyla posted by:
Je pravda,že trochu jede,ale jízdní vlastnosti jako u všech produktůVW jsou jen průměrné na tak vcelku kvalitní a nadupaný motor!To by měl koncern uvádět u všech svých našlápnutých verzí jako varování.Golf patří asi mezi nejspolehlivější a zároveň nejkvalitnější produkt koncernu.Určitě bych si ho nekoupil a už vůbec né v tomto provedení.Můj největší a znalci to tvrdili i předemnou favorit je Mazda MPS.Nejlepší podvozek,kvalita a lehký,ale hodně dravý motor.Jen BMW se může vedle něj postavit.Tak to vidím já.
Ta malá mazdička je fenomenální (a opakovaně jsem zde psala, že je to snad nejpodceňovanější model nižší střední třídy - pravda já psala/doporučovala motorizaci 1.6 HDi) a nástupce za 2 týdny představený vypadá ještě "nadějněji"
Zatímco "obyč" golf je dnes (jen) dost předražený malý (snad nejmenší) model nižší střední, v tomto případě se technici snažili a jízdní vlastnosti jsou přeci jen "o dost dál" oproti "sériovkám".
Ale ano, volbou mazdy 3 MPS a bmw 1 (130i i 135i) jsme oba jednoznačně "NAD" golfem - ale i tak "chválím" pokus (a NE špatný) o "auto" (obávám se, že totoho typu vozidel bude do budoucna spíše ubývat ..)
PS: Vidíme to (vícemnéně) shodně ,-)