Zdravím všechny !
Chtěl bych poprosit o radu s výběrem vozu pro mladého řidiče. Můj nájezd autem je vskutku malí do práce to mám necelé 4 km takže denní nájezd bych zaokrouhlil na 10 km. Co se týče výběru vozu, dost jsem poslední dobou brouzdal zde na TipCars a četl nejrůznější recenze na vozy v mé požadované cenové relaci všechny vozy které mi přišli něják zajímavé :
Škoda Superb 1 generace, Škoda Octavia 1 generace, VW Golf 5 generace, VW Polo, Peugeot 207 a 308, Suzuki Swift, Kia Rio a Ceed.
Po přečtení mnoha recenzi jsem usoudil že nejlepší možnou volbou bude ze stran Koncernu VW a to nejspíš VW Golf nebo Polo,Suzuki a Kia. Podle Recenzi vycházeli nejlépe jako spolehlivé a bezpečené vozy s dobrými motorizacemi. Výbavou taky nebyly špatné. Ovšem kámen úrazu je co z toho vybrat. Mám rád svyžnější jízdu, nebojím se auto trochu projet. Auto by většinu času sloužilo pro docukávání do práce ale hlavně rád výletím, rád se večer po práci seberu a jedu se jen tak projet. Rád bych zde chtěl slyšet názory co by mohlo být nejlepší možnou volbou. Rozhodně to bude benzin a R.V. bude minimálně od 2005 víš.
Mé dosavadní vozy byly : Peugeot 106 rv. 99 1,1i - Kupován za 9 tisic, po 2 měsících šel z domu "vrak" dále pak mám Fiat Stilo rv 2002 1.8 16V - Měsíc po koupy mi auto kleklo a stojí před barákem. Takže štěstí na koupy vozu vážně nemám.
Děkuji všem za názory