Jiří Vaculík - Tipcars.com posted by:
Nejde o to, kdo v ní jezdí (byla tam předtím myšlena hyperbola), ale že mi nepřijde pro mladé lidi, mezi které se sám snad počítám, atraktivní. Kdybych měl vyjmenovat všechny vozy, které teoreticky do výběru také spadají, jednak bych se asi upsal, jednach bych tím nejspíš tazateli moc jasno neudělal. Stejnětak jako jsem nezmínil astru, stilo a civic, jsem do odpovědi nezařadil corollu, almeru, 323, accent nebo xsaru a mohl bych pokračovat, vedle 206 by měla být fabia, punto, polo, C3, yaris atd....
Nezlobte se. že vás obtěžuju relativně běžným dotazem. Četl jsem si různé recenze o Fordu Focus a uvažuji příští rok koupit model 2002-03, nejlépe Trend. Prý měl sport. sedačky a podvozek a dokonce kratší zpřevodování - nakolik je hbitější než standartní Comfort nebo Ambiente. Nevím jestli benzínový 1.6 nebo vznětový 1.8 TDCi - šel bych do dieselu, ale obávám se vyšších nákladů na údržbu - jaké jsou tyto TDCi (74kW a 85kW) ??? Taky jsem ted slyšel (Autosalon na Primě), že Focusům se nadměrně opotřebovávají klíčky zapalování (správně opotřebovaným prý nastartuji jiného) a taky, že více rezne výfuk (ten se dá brát za běžnou provozní závadu). Mohl by jste mi prosím Vás uvést dotazy na pravou míru? Děkuji