citation:
reakce na: bonzo, 19.05.2018 11:50 (Zdravím všechny,snažím se vybr ...)
Ahoj, přikláním se k tomu, co píše Humusus. Ti japonci jsou výdrží jinde. Možná bych z evropských aut přidal Ford Fiesta s atmosférou 1.25/1.4 či VW Polo minulé generace s osvědčenou atmosférou 1.4. To platí i pro Golf VI.
Málem bych zapoměl na Hondu Jazz, i jako ojetina stojí za zvážení
Rapid Spaceback 2016 1.2 TSI mám doma. I slabší verze 66kw jede parádně. Jenže nevím co si mám myslet o kvalitě, když uvážíš můj seznam reklamací: kompresor klimatizace, palivové čerpadlo, ohnutý spojkový pedál, vrzající plynový pedál(některým se i zasekává), vrzající přední náprava v plném rejdu, pazvuky od motoru... Na dva roky starý vůz je toho prostě moc a nejsem sám, doporučuji pročíst si oficiální Škoda forum.
Co se týká praktičnosti, jízdních vlastností a 400l kufru, žádné malé auto toho nenabídne tolik. S tvým rozpočtem seženeš přímo u škody ročník cca 2016 ve velmi dobré výbavě, ale bral bych jedině s prodlouženou pětiletou zárukou, ať nejsi překvapený, co vše za díly budeš měnit
První lidé s větším nájezdem rovněž hlásí poddimenzované silenbloky motoru, převodovky, což jsou pěti i více tisícové částky
2016+5 = 2021 a pak jedině prodat no
Není divu, že ceny Rapidů klesají daleko více, než např. R. Clio