0
back

diskuze k tématu: TOP osm ženevských supersportů

category of topic classification:
anonymous
number of posts-
date of registration-
Friday 09.03.2012 12:45, Nafta
Chybí mi k tomu naftové provedení pro spořílky. Tam bude rozdíl klidně i 5-7 litrů, ož je 1,90 - 2,60 na 1 km. Nestálo by to za úvahu? Navíc tahle auta na ceně neztrácí, takže by se skutečně jednalo o úsporu nákladů na provoz. Jestli to má někde smysl, tak tady
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Friday 09.03.2012 17:44, RE: Nafta
David V posted by:
Chybí mi k tomu naftové provedení pro spořílky. Tam bude rozdíl klidně i 5-7 litrů, ož je 1,90 - 2,60 na 1 km. Nestálo by to za úvahu? Navíc tahle auta na ceně neztrácí, takže by se skutečně jednalo o úsporu nákladů na provoz. Jestli to má někde smysl, tak tady
Davide, nic proti. Tvých názorů si vážím a mají smysl, ale neustále se navážet do nafty v osobních vozech už mi příjde jako docela trapný...
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Friday 09.03.2012 20:07, RE: Nafta
zigi posted by:
Davide, nic proti. Tvých názorů si vážím a mají smysl, ale neustále se navážet do nafty v osobních vozech už mi příjde jako docela trapný...
Ale tak tady to byl vtip. Jinde pokud mám výhrady, tak se je většinou snažím nějak podložit, nebo snad ne?
Ovšem na druhou stranu tu byla debata o BMW řady 6 s přeplňovanou naftou za 2 M Kč. Tam se to některým jevilo jako pochopitelná volba, takže se svým způsobem snažím najít tu hranici, před kterou jsou naftová auta ještě "IN" a za kterou jsou už "OUT". Hrubým přiblížením jsem mezi 2 a 10-ti miliony korun.
Vzhledem k rozdělení trhu mezi naftu a benzín jsem smířen s faktem, že těm, kterým to přijde trapné, je statisticky více. Jsem připraven nést toto břímě.

respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Saturday 10.03.2012 18:47, RE: Nafta
David V posted by:
Ale tak tady to byl vtip. Jinde pokud mám výhrady, tak se je většinou snažím nějak podložit, nebo snad ne?
Ovšem na druhou stranu tu byla debata o BMW řady 6 s přeplňovanou naftou za 2 M Kč. Tam se to některým jevilo jako pochopitelná volba, takže se svým způsobem snažím najít tu hranici, před kterou jsou naftová auta ještě "IN" a za kterou jsou už "OUT". Hrubým přiblížením jsem mezi 2 a 10-ti miliony korun.
Vzhledem k rozdělení trhu mezi naftu a benzín jsem smířen s faktem, že těm, kterým to ...
Já naftu nerad a mám auto na benzín, ale tohle si vážne nehchte do relevantních článků, kde váš názor má váhu. Tohle není vtipně ani trošku.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Monday 12.03.2012 06:19, RE: Nafta
wimmer_day posted by:
Já naftu nerad a mám auto na benzín, ale tohle si vážne nehchte do relevantních článků, kde váš názor má váhu. Tohle není vtipně ani trošku.
Ruku na srdce, když přijede někdo ve fungl nové A8 4,2 TDI tak ty tvoje fórky vyzní docela naprázdno
respond

update
you watch this topic

stop watching this topic

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, all rights reserved.