0
back

diskuze k tématu: Terénní legendy - co koupíte v Česku?

category of topic classification:
anonymous
number of posts-
date of registration-
Wednesday 20.06.2007 13:00, meky
zabudli ste este na Suzuki Samurai - hoci to mal byt len SUV voz, v skutocnosti je to neznicitelny stroj s listovymi perami, zadnou uzavierkou, ktory prejde snad uplne vsade...
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Thursday 21.06.2007 01:43, RE: meky
anonym posted by:
zabudli ste este na Suzuki Samurai - hoci to mal byt len SUV voz, v skutocnosti je to neznicitelny stroj s listovymi perami, zadnou uzavierkou, ktory prejde snad uplne vsade...
Samuraje už nahradil Jimny který tam je. Chybí tam pár aut, ale ty hlavní tam jsou! Prcci se stějně nepočítaj, na velikosti přece záleží )) Můj miláček by byla asi Land Cruiser 80, tu bych ocenil já, i když se už nevyrábí. ...jsem rád, že tam nikdo blbě nepletl růžového Touarega
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Thursday 21.06.2007 11:18, RE: meky
Ráďa posted by:
Samuraje už nahradil Jimny který tam je. Chybí tam pár aut, ale ty hlavní tam jsou! Prcci se stějně nepočítaj, na velikosti přece záleží )) Můj miláček by byla asi Land Cruiser 80, tu bych ocenil já, i když se už nevyrábí. ...jsem rád, že tam nikdo blbě nepletl růžového Touarega
Touareg je spíše SUV i když zvládne více než některý offroad. Přesto málo kdo by si koupil auto za dva a půl mega do skutečného terénu ( na to je ARO, GAZ a spol za pár kaček). Pravou výhodou luxusních SUV/offroadů jako Touareg, Cayanne aj. je bezpečnost, jízdní vlastnosti v zimě a schopnost utáhnout loď na dovolenou k jadranu a dále a hlavně ta prestiž pořádné káry v garáži. Přesto bych se spíš držel Toyoty LC a LC 100 stará dobrá rámová konstrukce aspoň jedna tuhá náprava a diesel neosilňující ani tak výkonem jako spíš plochou křivkou krouťáku.

( o tom si můžu nechat tak akorát zdát jako většina ostatních :)
respond

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, all rights reserved.