Jurke posted by:
Přesně jak říkáte Kylie subaru jsem měl vždy rád ale i když je fakt že jsem žádné ještě nevlastnil. Mě osobně by se ovšem líbil Tento Forester v naftě a k tomu nadupanou verzi Imprezi WRX Sti pro zábavu. Asi budu muset začít šetřít. Jinak se omlouvám za pravopisné chyby, čeština můj rodný jazyk není zrovna mím přitelem.
Omluv netřeba, ale věřte/vězte, že 2 subaru netřeba - i s jedním (třeba s tím forestrem) si "užijete" dostatečně (a když si ho pořídíte s naturbovaným 2.5 boxerem, tak budete mít tak trochu 2 v 1 - a imprezy "netřeba"). To netřeba tedy JE trochu v uvozovkách, ale na její plné "využití" je stejně potřeba ZKUŠENOSTi a PRAXE a na provoz PENÍZKY a ... a ten forester asi opravdu "stačí" - tak vám ho přeji, snad jen starší verzi s původním (slabším) dvoulitrem vynechat, jinak "super" (na tenhle týden do města na dálnici i na hory TĚŽKO "vymyslet/najít" lepší auto!).
PS: Ceny aut asi tak na 99,9% ještě spadnou, a to jak nových (no tam uvidíme co kurz) tak ojetých ... takže vydržet, plánovat .. PAK/POTÉ (subaru) kupovat
Pěkný den