0
back

diskuze k tématu: Nevím, kam umístit čidlo teploměru

category of topic classification: poradna, technické dotazy, ostatní, automobilky, česká vozidla, typ vozidla, osobní
anonymous
number of posts-
date of registration-
Tuesday 15.01.2013 11:45, Nevím, kam umístit čidlo teploměru
Zdravým všechny Škodováky,
Zakoupyl jsem si teploměr do auta. Digitální a netuším kudy mám to čidlo protáhnout aby bylo co nejdále od motoru.
Jesli stím máte nákou skušenost tak prosím poradte. Díky Jirka
respond
David V
number of posts2067
date of registration16.05.2007
Tuesday 15.01.2013 11:54, RE: Nevím
nepřihlášený uživatel posted by:
Zdravým všechny Škodováky, Zakoupyl jsem si teploměr do auta. Digitální a netuším kudy mám to čidlo protáhnout aby bylo co nejdále od motoru. Jesli stím máte nákou skušenost tak prosím poradte. Díky Jirka

Nejvýhodnější se mi z tohoto pohledu jeví anténa, ta dnes je buď na střeše nebo v zadním blatníku.
Ovšem, pokud máte ještě Škodu s motorem vzadu, tak bych naopak zvolil anténu tehdy montovanou do předního blatníku a nejlépe teleskopickou, aby se dala monitorovat teplota v různé výšce. Pozor na rozdíl mezi teplotami tzv. suchého a mokrého teploměru, což udělá i několik stupňů.
respond
KLR
number of posts61
date of registration13.07.2012
Tuesday 15.01.2013 12:16, umisteni cidla teplomeru
Ja bych to na strechu nedaval - staci, aby svitilo slunko a je to mereni na nic - navic strecha je dost vysoko a muze tam byt uplne jina teplota, nez u zeme. Proto bych cidlo umistil co nejbliz k zemi.

Ideal mi pripada predni maska/naraznik - dle typu auta. Chystam se do auta (Tranist) taky vrazit obyc. digitalni teplomer a cidlo dam nekam pred motor dolu pod naraznik. Chci to hlavne kvuli moznemu naledi, takze co nejbliz k zemi.

POZN.: orig. cidlo teploty prvni Fabie je v prednim narazniku v mrizkovani vedle mlhovek
respond

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, all rights reserved.