Warning: strpos(): Empty needle in /home/ebm/www/tipcars6/moduly/interlink/interlink.php on line 78
Diskuze - Německo je dnes větším odbytištěm škodovek než Česko
0
back

diskuze k tématu: Německo je dnes větším odbytištěm škodovek než Česko

category of topic classification: česká vozidla
anonymous
number of posts-
date of registration-
Friday 28.09.2007 15:04, ÚSPĚŠNÝ MANAŽER
Myslím, že čísla hovoří jasně a pan Wittig udělal kus práce i pro pověst Česka i pro blaho škodováckých odborářů. Ti, díky dobrému řízení, mají o co bojovat, což je ostatně jejich povinnost.
Když jsem před čtvrtstoletím ze Škodovky odcházel, tak se mezi zaměstnanci spekulovalo, jestli se budou místo Velodupek dělat jen bycikly nebo aspoň licenční Záporožce.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Friday 28.09.2007 18:19,
jo je to změna..velký kus práce..Jen doufám, že to pujde dál a hlavně, že češi budou moc vyvíjet a prosazovat více svých nápadů a dělat auta kvalitnější tj. pro evropský trh ale s kvalitou japoských aut..A moc se těším na yettiho je to pěkný neokoukaný design..
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Saturday 29.09.2007 04:19,
Ten Detlef Wittig je mi o něco sympatičtější než Marťa Winterkorn. Ano zahraniční prodeje se zvedají (český trh není pro škodu moc zajímavý) to se nechat musí. O kvalitě diskutovat nebudeme, nebo tu bude pořádná bitka 2 táborů. Jen mě trochu mrzí, že ten Yeti nepřišel trochu dřív. Vzhledově to tehdá v Brně na autotecu/autosalonu vypadalo slibně.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Saturday 29.09.2007 22:00, Skladba modelů
Škodovka mě delší dobu nedává spát. Když vyšla Fabka 1. generace a naši ji koupili, neměla ve své třídě konkurenci. (ani felda nebyla nejhorší oproti třeba P206). Octavia fajn, Superb taky. Těšil jsem se, až vyjde fabka2 že si jí koupim, že nebude HTP.....a ty sliby-keci. Pak vyšlo to co vyšlo, a nechal jsem si dovézt ojetého leona 1.8 20V v plný náloži za poloviční cenu, ale s větší dávkou muziky. Říkalo se, že se nová Fabia zlepší. Opak je pravdou. Zvuk tříválce se neutišil, na dálnici mě příjde hlučnější než ta stará a je to vysloveně kostitřas. Nadruhou stranu místa v je víc i kvalita zpracování je fajn, ale už pohled ze zadu spolu s laciným designem ve mě vyvoláva dojem chevroletu matiz či opela agily :(
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Saturday 29.09.2007 22:02, RE: Skladba modelů
anonym posted by:
Škodovka mě delší dobu nedává spát. Když vyšla Fabka 1. generace a naši ji koupili, neměla ve své třídě konkurenci. (ani felda nebyla nejhorší oproti třeba P206). Octavia fajn, Superb taky. Těšil jsem se, až vyjde fabka2 že si jí koupim, že nebude HTP.....a ty sliby-keci. Pak vyšlo to co vyšlo, a nechal jsem si dovézt ojetého leona 1.8 20V v plný náloži za poloviční cenu, ale s větší dávkou muziky. Říkalo se, že se nová Fabia zlepší. Opak je pravdou. Zvuk tříválce se neutišil, na dálnici mě příj...
..takže Škodovka by potřebovala obměnu motorů a novou fabii...i ten superb docela hoří...jako třešničku něco sportovního, popř. tereního
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Sunday 30.09.2007 03:16, RE: Skladba modelů
anonym posted by:
Škodovka mě delší dobu nedává spát. Když vyšla Fabka 1. generace a naši ji koupili, neměla ve své třídě konkurenci. (ani felda nebyla nejhorší oproti třeba P206). Octavia fajn, Superb taky. Těšil jsem se, až vyjde fabka2 že si jí koupim, že nebude HTP.....a ty sliby-keci. Pak vyšlo to co vyšlo, a nechal jsem si dovézt ojetého leona 1.8 20V v plný náloži za poloviční cenu, ale s větší dávkou muziky. Říkalo se, že se nová Fabia zlepší. Opak je pravdou. Zvuk tříválce se neutišil, na dálnici mě příj...
Fabia nebo Leon, z bláta do louže. Jsis měl koupit M-B, BMW, Bentley, Lexus - to jsou auta.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Sunday 30.09.2007 22:32, RE: Skladba modelů
anonym posted by:
Někteří rádobi chytrolíni se nám tady snaží vnutit,že fabia 2 je horší auto,než fabia 1,ale není to pravda.Měl jsem první model a letos v květnu jsem si koupil htp 51 kw a to auto je zase o kus dál.Z venku se mi také moc nelíbí,ale to pro mně není zas tak důležité.Rozhodující je pro mně interiér vozu,dílenské zpracování a náklady na provoz,bezpečnost.Motor,také není tak špatný,jde moc pěkně do otáček, je solidně odhlučněný a spotřebu mám nižší,než byla uveřejněna v testu na zdejších stránkách.Po ujetých 8000km můžu zatím autu vytknout tvrdý podvozek,ale zase se vzorně chová na silnici.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Sunday 30.09.2007 23:21, RE: Skladba modelů
anonym posted by:
Někteří rádobi chytrolíni se nám tady snaží vnutit,že fabia 2 je horší auto,než fabia 1,ale není to pravda.Měl jsem první model a letos v květnu jsem si koupil htp 51 kw a to auto je zase o kus dál.Z venku se mi také moc nelíbí,ale to pro mně není zas tak důležité.Rozhodující je pro mně interiér vozu,dílenské zpracování a náklady na provoz,bezpečnost.Motor,také není tak špatný,jde moc pěkně do otáček, je solidně odhlučněný a spotřebu mám nižší,než byla uveřejněna v testu na zdejších stránkách.Po...
Jen hňup si koupí auto co se mu nelíbí!
respond

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, all rights reserved.