anonym posted by:
Škodovka mě delší dobu nedává spát. Když vyšla Fabka 1. generace a naši ji koupili, neměla ve své třídě konkurenci. (ani felda nebyla nejhorší oproti třeba P206). Octavia fajn, Superb taky. Těšil jsem se, až vyjde fabka2 že si jí koupim, že nebude HTP.....a ty sliby-keci. Pak vyšlo to co vyšlo, a nechal jsem si dovézt ojetého leona 1.8 20V v plný náloži za poloviční cenu, ale s větší dávkou muziky. Říkalo se, že se nová Fabia zlepší. Opak je pravdou. Zvuk tříválce se neutišil, na dálnici mě příj...
Někteří rádobi chytrolíni se nám tady snaží vnutit,že fabia 2 je horší auto,než fabia 1,ale není to pravda.Měl jsem první model a letos v květnu jsem si koupil htp 51 kw a to auto je zase o kus dál.Z venku se mi také moc nelíbí,ale to pro mně není zas tak důležité.Rozhodující je pro mně interiér vozu,dílenské zpracování a náklady na provoz,bezpečnost.Motor,také není tak špatný,jde moc pěkně do otáček, je solidně odhlučněný a spotřebu mám nižší,než byla uveřejněna v testu na zdejších stránkách.Po ujetých 8000km můžu zatím autu vytknout tvrdý podvozek,ale zase se vzorně chová na silnici.