0
back

diskuze k tématu: Superb a váhání s jeho koupí

category of topic classification: poradna, jaké auto koupit, automobilky, česká vozidla, typ vozidla, osobní
anonymous
number of posts-
date of registration-
Tuesday 20.05.2014 15:17, Superb a váhání s jeho koupí
Dobrý den,prosím vás o radu a rád bych znal váš názor,zvažuji koupě Škoda superb r,v.2008,2.0 tdi a najeto 270 t. km,vůz měl jeden majitel a pravidelně ho servisoval,najedu cca 30t km ročně,doporučil by ste mi koupě vozu?mám obavy s motoru a vysokych výdajů kolem oprav,děkuji za odpověd a přeji hezký den.Majkl
respond
xtrox
number of posts233
date of registration01.11.2012
Wednesday 21.05.2014 14:36, RE: Superb
nepřihlášený uživatel posted by:
Dobrý den,prosím vás o radu a rád bych znal váš názor,zvažuji koupě Škoda superb r,v.2008,2.0 tdi a najeto 270 t. km,vůz měl jeden majitel a pravidelně ho servisoval,najedu cca 30t km ročně,doporučil by ste mi koupě vozu?mám obavy s motoru a vysokych výdajů kolem oprav,děkuji za odpověd a přeji hezký den.Majkl

pokud chcete automobil na rok, nic proti. pokud na delší dobu, pak bych vybíral auto s méně km.

nicméně vše je o stavu, ceně a jco vše už měněno bylo a na co se ještě čeká
respond
BMW528i
number of posts372
date of registration07.01.2013
Wednesday 21.05.2014 15:27, RE: Superb
xtrox posted by:
nepřihlášený uživatel posted by:
pokud chcete automobil na rok, nic proti. pokud na delší dobu, pak bych vybíral auto s méně km. nicméně vše je o stavu, ceně a jco vše už měněno bylo a na co se ještě čeká

Je to spíš naopak,
pokud chcete auto na rok, tak bych hledal co nejmín km, se 300tkm ho budete hodně těžko prodávat, pokud si ho chcete nechat dlouho a auto je v dobrém servisovaném stavu, tak bych se na km nedíval
respond
roman.hrdlicka
number of posts22
date of registration30.10.2013
Monday 26.05.2014 17:08, Superb
Pokud je to auto v dobrém stavu (doporučuju radu zkušeného servisáka), tak bych se nebál. Dnes není problém koupit auto s takovým nájezdem, pokud je o něj dobře postaráno. Samozřejmě si u něj zkontrolujete nájezd přes cebii, aby nemělo ještě více kilometrů. Pokud bude vše sedět, tak není nutné se bát. Vzhledem k tomu, jaká je statistika stáčení v ČR, tak auta s takovým nájezdem se běžně prodávají, pouze jsou stočená na těch typických 120 000...Samozřejmě musí cena odpovídat stavu a kilometrům...
respond
number of posts
date of registration
Monday 26.05.2014 23:50, RE:
Dobrý den. U Škody Superb s dvoulitrovým TDI-PD/103 kW se objevují prasknuté hlavy nebo častěji opotřebovaný dvouhmotový setrvačník (podceňovat setrvačník se nevyplácí, jelikož dochází k nadměrnému opotřebený ložisek klikového hřídele). Je velmi pravděpodobné, že se auta předchozí majitel zbavuje před některým drahým servisním úkonem, riziko vysokých investic je v tomto případě poměrně vysoké.
respond

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, all rights reserved.