0
back

diskuze k tématu: Spojka,dvouhmotový setrvačník Superb 1.8turbo

category of topic classification: poradna, technické dotazy, automobilky, česká vozidla, typ vozidla, osobní
anonymous
number of posts-
date of registration-
Saturday 13.12.2014 18:32, Spojka,dvouhmotový setrvačník Superb 1.8turbo

vozidlo: Škoda Superb 3U4
rok výroby: 2003
palivo: benzin
výkon v kW: 110
kód motoru: AWT

popis závady: Dobrý den přeji,mám obavy že mi odchází dvouhmotový setrvačník na Superbu I 1.8turbo.Velmi by mě zajímalo jestli můžu nahradit dvouhmotu za jednohmotu setrvačník???Samozřejmě budu měnit i lamelu,přítlačný talíř a vypínací ložisko.Auto má nejeto 250 tis.km a spojka+dvouhmotový setrvačník jsou ještě stále originál z výroby.Děkuji za odpověd

kód chyby určené na diagnostice: -

typ diagnostického přístroje: -

kroky učiněné pro odstranění chyby + následky: -
respond
Paul
number of posts773
date of registration07.11.2008
Sunday 14.12.2014 11:45, RE: Spojka,dvouhmotový setrvačník Superb 1.8turbo
nepřihlášený uživatel posted by:
vozidlo: Škoda Superb 3U4rok výroby: 2003palivo: benzinvýkon v kW: 110kód motoru: AWTpopis závady: Dobrý den přeji,mám obavy že mi odchází dvouhmotový setrvačník na Superbu I 1.8turbo.Velmi by mě zajímalo jestli můžu nahradit dvouhmotu za jednohmotu setrvačník???Samozřejmě budu měnit i lamelu,přítlačný talíř a vypínací ložisko.Auto má nejeto 250 tis.km a spojka+dvouhmotový setrvačník jsou ještě stále originál z výroby.Děkuji za odpověd kód chyby určené na diagnostice: -typ diagnostického přístroje: -kroky učiněné pro odstranění chyby + následky: -

Doporučuji nešpekulovat a dát tam co tam patří. Nabízí se i sady s normálním setrvačníkem, ale trpí tím pak převodovka a např. u oktávek 4x4 i kardan, hardyspojka aj., takže se to následně prodraží. Cenový rozdíl celé sady není výrazný - LUK s dvouhmotou za 25 000 a Valeo s normálním setrvákem za 21 000. Spíš bych si ověřil, že je ten současný fakt špatný, jak se to projevuje?
respond

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, all rights reserved.