citation:
reakce na: Jirka 1932, 04.04.2019 07:44 (Dobrý den.Zvažuji koupi auta v ...)
Ahoj, u Superb III reznou už po dvou letech telesk.tlumiče otevírání dveří kufru, takže bych zvážil určitě Passat, který má rovněž lepší interiér, kvalitnější odhlučnění i díly.
Neváhal byc s tvým královským rozpočtem ani nad Audi A4 Avant 2.0 TDI DSG
Cca rok 2014+
Ale pořád všem píšu, ať si vozy projedou, stojí za to nekupovat zajíce v pytli.
Octávii RS jsem neřídil, jenom předbíhal, takže nevím jak na tom je s podvozkem, snad napíšou ostatní...
Za mě bych se projel nejen v koncernu ale i v Mondeu. Nápis RS na Octávii je pěkný, ale v táhlém kopci jej od 150km/h výše natáhne obyčejné Mondeo 2.2 TDCi 147kw
To není vtip, já párkrát za rok s takovým Mondeem jezdím do zahraničí. Přesto bych kouknul na novější 2015 2.0 TDCi 132kw s automatem = chybu neudělá nikdo, pokud mu nevadí dizajn Mondea .. Co ale vnímám velmi pozitivně, tím je spolehlivost Mondea poslední generace, teď myslím v dieslech 2.0 TDCi, opravdu kolegům se nic nekazí a někteří jezdí i přes 50tis.km/rok. Dokonce poweshift, pokud dostává pravidelně co 60tis.km nový olej, nejeví známky opetřebení ani po 200 tis.km.
Co neznám, ale čtu velmi dobré rezence, je Opel Insignia 2.0 CDTI biturbo 147kw, kde chválí nejen motor, ale i celkový dojem z podovozku a interiéru...