bitner posted by:
Ty 2 Kc/km jsou na takove auto paradni spotreba. Se Sanderem jsem pri uvedenych cenach na 1,6 Kc.Jak tam mate velkou bombu? A kdo vam to montoval?
V podstate jsem mel 2 montazni firmy
a) bratranec je automechanik, ma svoji fimicku a montuje i LPG - ten mi delal mechanickou část - skutecne poctive a koukatelne (Auto Sedlacek Varnsdorf). Ne, ze by to neumel seřídit - umi, řekl bych i nadprumerne, ale...
b) ...kamarad, co se zivi uplne necim jinym (něco mezi programátorem a správcem site), se na zaklade martiria, které absolvoval se svým prvním autem na LPG rozhodl si udelal potrebne papiry a montuje to taky (www.lpg-kvalitne.cz) - ale hlavne umi naprosto vyborne seřizovat. Venuje serizeni skutecne několik hodin práce, hraje si s doladenim každého detajlu v kazdem rezimu. Jezdil jsem s nim asi 4 hodiny, najezdil asi 200km, nez prohlásil "ted jsem s tim spokojen".
Jinak bombu mam 70 litru (na vlastní prani), trochu mi ubira prostoru - podlaha kufru je o par cisel zvedla), ale ten realne potrebuji 1x do roka při ceste na dovolenou. Na poskakovani po meste a prevazeni skrini z Ikey mame v rodine ještě O1-combi (taky na plyn
). 65litrovka by se tam asi vesla bez zvednuti dna kufru. Pac v ty Octavce, která ma mensi prostor pro rezervu mam 65ku a ta mi dno nezveda o par cm, ale par mm - tzn. v superbu by to nezvedalo vůbec.
PS: kdyby tu recenzi nahodou cetl ten clovek, co jsem to od nej koupil - pojem "posedly skodovak" je minen v dobrem