0
back

diskuze k tématu: Koupě předváděciho vozu

category of topic classification: poradna, jaké auto koupit, automobilky, česká vozidla, německá vozidla, typ vozidla, osobní
anonymous
number of posts-
date of registration-
Friday 15.03.2013 18:20, Koupě předváděciho vozu
Dobrý den,čeká mě koupě nového nebo velmi zánovniho vozu.Fin. limit mám max. 400t. kč.Potřebuji auto pro rodinu s dětmi na víkendy a na ježdění po republice v týdnu.Najezdím cca 20t. km ročně.Mezi mé favority patří nová Octavia-v této ceně nižší výbava a benzín motor, Octavia 2,nebo Ford focus combi,či Kia ceed combi.Nevím zda volit benzínový motor či naftový.Auto bych rád měl cca 8let.Trvám na 6. stup. převodovce.Na spotřebě mi tolik nezáleží-brát v uvozovkách-palivo mi z 70 procent bude proplaceno.Vím, těžké rozhodnutí,ale prosím o radu k jednotlivým vozům,jejich plusy a mínusy.Děkuji Doležal M.
respond
Reno
number of posts1352
date of registration30.03.2010
Friday 15.03.2013 19:39, RE: Koupě předváděciho vozu
nepřihlášený uživatel posted by:
Dobrý den,čeká mě koupě nového nebo velmi zánovniho vozu.Fin. limit mám max. 400t. kč.Potřebuji auto pro rodinu s dětmi na víkendy a na ježdění po republice v týdnu.Najezdím cca 20t. km ročně.Mezi mé favority patří nová Octavia-v této ceně nižší výbava a benzín motor, Octavia 2,nebo Ford focus combi,či Kia ceed combi.Nevím zda volit benzínový motor či naftový.Auto bych rád měl cca 8let.Trvám na 6. stup. převodovce.Na spotřebě mi tolik nezáleží-brát v uvozovkách-palivo mi z 70 procent bude proplaceno.Vím, těžké rozhodnutí,ale prosím o radu k jednotlivým vozům,jejich plusy a mínusy.Děkuji Doležal M.

Pokud to má být auto na 8 let, nekupoval bych předváděčku. Možná nějaké referenční vozidlo, se kterým jezdil jeden člověk ale ne něco, co se pořádně nezajelo, honilo studené apod
respond
zdenekold
number of posts11
date of registration02.03.2013
Saturday 16.03.2013 22:15, RE: Koupě předváděciho vozu
nepřihlášený uživatel posted by:

Momentálně je v akci nový Focus combi benzín 1.6 za 330 tisíc včtně DPH. Ale bohužel nemá 6. stupeň.
respond
number of posts
date of registration
Tuesday 16.04.2013 23:40, Re:
Dobrý den. Myslím, že všechny Vámi vyjmenované vozy by roli rodinného a pracovního vozu zvládly. Pro nájezd kolem 20 tis. km doporučuji spíše benzínový motor. Teď už k jednotlivým automobilům. Škoda Octavia nabídne z všech tří vozů největší zavazadlový prostor. Za její negativum bych považoval fakt, že bude ze všech aut ve stejné výbavě nejdražší. Ford Focus nabídne výborné jízdní vlastnosti a velmi dobré motory Duratec či nové jednotky EcoBoost. Kia Ceed je rovněž velmi dobré auto, u kterého navíc výrobce poskytuje až sedmiletou záruku. Se žádným z těchto vozů byste neměl udělat chybu. Vybral bych ten, ke kterému máte největší sympatie.
respond

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, all rights reserved.