0
back

diskuze k tématu: Voda (zamlžené) VIN pod sklem

category of topic classification: poradna, jaké auto koupit, jaký typ motoru vybrat, ostatní, automobilky, česká vozidla, typ vozidla, osobní
metrix.m
number of posts3
date of registration08.02.2016
Sunday 28.02.2016 20:10, Voda (zamlžené) VIN pod sklem
Ahoj,

již nějakou dobu koukám po autech které bych si koupil a velmi mě oslovila jedna Octavia. Byl jsem se na ni i podívat ale docela mě zarazilo že VIN kód pod čelním sklem je zamlžené od vody která zde zkondenzovala. Tato zkondenzovaná voda byla i u další Škody Octavia, která stála poblíž. Přišlo mi to ale divné a u jiných aut jsem tuto vodu nepozoroval u VIN kodu pod čelním sklem. Nevíte proč tam ta voda je? Napadlo mě akorát zdali nebyla vytopena ale vnitřek tomu nenapovídal.

Je dle Vás nabídka na Škodu Octavia za 260 000 ve výbavě Elegance OK, nebo najdu i levněji ? (Nájezd 180 000 km, motor 2.0 TDI )
respond
brin
number of posts727
date of registration28.03.2011
Sunday 28.02.2016 20:25, Sklo
Mohlo být měněné přední sklo a někdy se to nepovede ideálně a může se tam dostávat vlhkost. Nebo už je sklo staré a povolilo těsnění. Tohle bych neřešil, není to nic zásadního.

Ta cena může být ok, ale i moc, záleží na skutečném stavu auta. Teď je všechno z ojetin poměrně drahé, protože nás vykrádají okolní státy.
respond

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, all rights reserved.